Matthew McConaughey a povestit cum şi-a întâlnit marea dragoste

 Florentina Liutic
.

La 46 de ani, Matthew McConaughey are tot ce-şi poate dori un bărbat: succes, o femeie superbă alaturi şi o familie minunată.

 

Celebrul actor este căsătorit cu Camila Alves, o braziliancă extrem de frumoasă care întoarce toate privirile la fiecare apariţia a sa. A fost dragoste la prima vedere între ei, dupa cum a povestit acum actorul, care şi-a amintit cu multă emoţie acel moment plin de magie.

 

Se întâmpla în urmă cu 10 ani, într-un club din Los Angeles, într-un moment în care actorul se simţea fericit, după cum a povestit pentru revista People: „În acea perioadă eram fericit să fiu celibatar. Nu căutam pe cineva, dormeam bine, mă simţeam bine în pielea mea'.

 

Actorul se afla in compania mai multor prieteni, printre care ciclistul Lance Amstrong, când „cu coada ochiului am văzut o siluetă de un verde marin care plutea în direcţia mea, oprindu-se la câţiva metri'.

 

„Am ridicat privirea şi primele cuvinte care mi-au ieşit din gură nu au fost , ci . Băiete, nu e genul de fată pe care să o chemi. Ridică-te de pe scaun şi caut-o!… Ceea ce am şi făcut!' La 3 zile după ce s-au văzut au avut şi prima întâlnire. „Ea era cea pe care o aşteptasem în ultimii 9 ani, nimeni altcineva'.

 

Au trecut 10 ani de atunci, cei doi au acum 3 copii şi se iubescla fel de mult ca în prima zi. „Respectul pe care îl are pentru ea însăşi, legăturile puternice pe care le are cu familia sa, respectul pe mi-l poartă, dar fără să pară că m-a câstigat…', toate aceste lucruri îl fac pe Matthew să o iubească la nebunie.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton