Cum îşi sărbătoreşte Andreea Bălan ziua de naştere - VIDEO

 Florentina Liutic
.

Astăzi (23 iunie), Andreea Bălan împlineşte 32 de ani şi are parte de o aniversare specială, artista fiind însărcinată cu primul său copil.

 

Ea va dezvalui astazi si sexul bebelusului care se va naste peste 4 luni: „Si azi la ora 17 ma veti vedea la Acces Direct. Voi anunta daca am fetita sau baietel.”, si-a anuntat ea fanii.

 

Sarcina este una uşoară pentru Andreea, care este plină de energie încă de la prima oră a zilei. Ziua de astăzi şi-o petrece alături de cei dragi şi facând ceea ce îi place cel mai mult: cântând.

 

„Dragilor, imi sarbatoresc ziua de nastere cu familia mea, cu echipa mea si cu o noua provocare ‪#‎AndreeaInCarusel! M-am trezit cantand sub soare, in gradina, cu Jack si cu Billy care e mai linistit decat de obicei pentru ca s-a lovit ieri la picior, sper sa se faca bine.
Voi m-ati provocat, eu am acceptat, astept si alte idei, o sa ne distram tare in vara asta in ‪#‎Carusel!

 

În luna mai, Andreea anunţa ca este însărcinată, spre marea bucurie a fanilor ei: Sunt emoționată și fericită să împart cu voi minunata veste că voi avea un copil cu iubitul meu, George. Mulți dintre voi știu deja cât de mult mi-am dorit un copil și mă bucur încontinuu de când am aflat'.

 

 

 

 

 

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton