Matei Stratan a fost premiat la Gala Gopo: „Este cel mai frumos lucru după fiica mea”

 Dumitrache Medeea
.

Matei Stratan a fost premiat la categoria Cea Mai Bună Muzică Originală, la Gala Gopo 2021, pentru muzica din filmul „Urma', în regia lui Dorian Boguță. Afaceristul este pasionat de muzică și chiar compune în timpul liber.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Motiv de sărbătoare pentru Matei Stratan! Afaceristul a fost premiat la categoria Cea Mai Bună Muzică Originală, în cadrul Galei Gopo 2021. Muzica afaceristului a fost redată în filmul „Urma', în regia lui Dorian Boguță.

matei-stratan4matei-stratan4

Nu mulți știu că Matei Stratan este pasionat de muzică și chiar compune în timpul liber. Afaceristul a vorbit despre ce înseamnă pentru el acest premiu și despre cum a luat naștere pasiunea sa pentru muzică.

Matei Stratan, premiat la Gala Gopo 2021

Matei Stratan și muzica sa au reușit să câștige un premiu la Gala Gopo. Afaceristul a vorbit, pentru click.ro, despre însemnătatea acestei realizări pentru cariera sa.

Citește și: Ioniță de la Clejani a sunat la 112 după ce Fulgy l-ar fi bătut

Citește și: Luminița Gheorghiu a murit!

Citește și: Sorin Pușcașu, atac la adresa băieților de la Survivor:

Citește și: Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida, trimisă în judecată.

Matei Stratan este în culmea fericirii după ce a reușit să fie unul dintre câștigătorii Premiilor Gopo și spune că această realizare este a doua cea mai frumoasă din viața lui, după nașterea fiicei sale.

Este cel mai frumos lucru ever, după fiica mea! Nu se poate descrie în cuvinte acest moment', a spus Matei Stratan.

Afaceristul a povestit că a lucrat pentru proiect două zile, dar că acest premiu îi oferă o satisfacție enormă și îi dă motive să continue să-și exploateze pasiunea.

„Am lucrat vreo lună de zile cu totul, cor, înregistrări. Am stat ceva. Acest premiu este o mare încurajare și mă ajută să keep going to be happy'.

Și atunci când este vorba de pură pasiune, banii nici nu mai contează. Așa este și în cazul lui Matei Stratan care a declarat că nici nu se gândește la partea financiară și că face totul din plăcere: „Nu o fac pentru bani, nici nu vreau să aud de așa ceva. E pasiune pură!'.

Matei Stratan, despre începuturile sale în muzică

Matei Stratan a vorbit și despre cum a început pasiunea sa pentru muzică. Afaceristul a început să cânte la pian încă de la patru ani, însă după ce a început facultatea la Londra a lăsat muzica de-o parte.

„M-am apucat de cântat la pian pe la vârsta la patru ani. Am făcut Școala de Arte din Iași, apoi m-am mutat la Londra, unde am studiat Universitatea de Afaceri și Finanțe, și m-am oprit brusc din muzică. Mai bine spus, din cântat, compus, dar nu și din ascultat, pentru că am făcut asta non stop și pot să spun că am păstrat un oarecare contact cu muzica'. 

La vârsta de 22 de ani, Matei Stratan s-a reapucat de muzică și a încercat mai multe genuri. Afaceristul a rămas, însă, la cea clasică, cea care îi oferă cea mai mare satisfacție.

Cariera sa muzicală a început să prindă contur în momentul în care anumite persoane din cinematografie i-au dat o șansă. Matei Stratan a reușit să îi impresioneze, iar de atunci a realizat mai multe proiecte. În prezent, afaceristul lucrează la un proiect pentru Oana Giurgiu.

„La un moment dat lucrurile s-au legat. Am întâlnit anumite persoane din lumea filmului și mi-au propus să vadă dacă pot face ceva. Am lucrat și le-a plăcut, apoi lucrurile au venit de la sine. Am compus și pentru reclame, am făcut mai multe tipuri pentru proiecte'.

„Acum organizez un alt proiect, este vorba despre un follow-up la documentarul istoric «Aliyah Dada», al Oanei Giurgiu. Am muncit enorm în ultimii ani, iar satisfacțiile au venit pe parcurs', a mai declarat Marius Stratan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton