Ce alimente nu expiră niciodată. Cum se păstrează sarea

 Dumitrache Medeea
.

Ce alimente nu expiră niciodată. Există mai multe produse care, deși au o dată de expirare trecută pe ambalaj, nu expiră niciodată. Așadar, există o serie de alimente care pot fi consumate chiar dacă ambalajul arată că au expirat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Există o serie de alimente care nu expiră niciodată, deși pe ambalajul produsului există un termen de valabilitate.

Ei bine, producătorii sunt obligați să treacă o dată de expirare pe produsul respectiv, însă aceasta nu este reală! Ce alimente pot fi consumate chiar dacă au expirat conform termenului de valabilitate, potrivit știridinlume.ro.

Ce alimente nu expiră niciodată

Mierea – Deși își schimbă culoarea sau se cristalizează, mierea nu expiră niciodată. În cazul în care nu poate fi folosită după ce s-a întărit, alimentul se pune în apă cladă, fără capac, și se amestecă până ajunge la consistența dorită.

Citește și: Alimente care cresc glicemia.

Citește și: Alimentele care te ajută să scapi de insomnie.

Citește și: Zanni a aflat că fratele lui s-a sinucis, după ce s-a întors de la Survivor:

Citește și: Brigitte Pastramă, implicată într-un accident rutier:

Orezul – Nici orezul nu are dată de expirare. Dacă vorbim despre cel alb, cel sălbatic sau cel basmatic, orezul poate fi consumat oricând. Pe când cel negru, din cauza conținutului mai uleios, va râncezi.

Fasole uscată – Acest aliment poate fi consumat oricând, indiferent de cât timp este cumpărat. Singura problemă este faptul că va fierbe mai greu.

Zahărul – puteți consuma zahărul întotdeauna, cu încredere. Acesta nu expiră, chiar dacă data de pe ambalaj arată contrariul.

Ce alimente nu expiră niciodată

Sarea – Ca și zahărul, sarea este alimentul nostru de toate zilele. Ei bine, aceasta nu expiră și poate fi consumată oricând, atâta vreme cât este ținută la loc uscat.

Mălai – Dacă este ținut într-un loc răcoros, uscat și bine etanșat, atunci și mălaiul poate fi consumat oricând, căci nu are termen de valabilitate.

Făină – Dacă va fi ținută în aceleași condiții ca mălaiul, atunci și făina poate fi consumată indiferent de cât de mult timp a trecut de când ați cumpărat-o.

Cafeaua solubilă – În cazul în care sunteți consumatori de ocazie, atunci cafeaua solubilă este alimentul perfect de cumpărat deoarece nu expiră niciodată.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton