Matei Dima, alias BRomania, s-a despărțit de iubita cu 12 ani mai tânără: "Na, o despărțire nu e niciodată amiabilă 100%"

 Dumitrache Laura
.

Matei Dima s-a despărțit de iubita lui, mai tânără cu 12 ani. Actorul a făcut anunțul în cadrul unui interviu, iar recent a făcut primele declarații despre acest subiect. BRomania a decis să fie discret cu viața sa personală și nu a oferit prea multe detalii despre motivul despărțirii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Matei Dima, cunoscut drept BRomania este unul dintre cei mai apreciați actori și producători de la noi din țară. Recent, a lansat filmul Haită de acțiune, care a avut avanpremiera pe 21 martie în toate cinematografele din România. Deși nu vorbește foarte des despre viața sa personală, Matei Dima a dezvăluit într-un interviu că s-a despărțit de iubita sa, în vârstă de 23 de ani.

bromania si iubitabromania si iubita

Matei Dima părea să aibă o relație frumoasă alături de Daniela, mai tânără decât el cu 12 ani. În vârstă de 35 de ani, BRomania și iubita sa s-au despărțit după un an de relație. La avanpremiera filmului Haită de acțiune, actorul a vorbit despre separarea de partenera sa.

Citește și: Matei Dima, alias BRomania, s-a despărțit de iubită, după un an de relație: „Totul a fost cât se poate de amiabil…”

Citește și:Ea este iubita lui BRomania! Matei Dima a prezentat-o deja părinților

Citește și:Cătălin Moroșanu, dezamăgit de Sergiu, tânărul care a mers călare la maternitate, la soția lui: „I-am luat casă, i-am lăsat și 6.000 de euro…”

Citește și:Delia și Răzvan Munteanu se află în mijlocul protestelor violente din Franța: „Suntem blocați'. Imaginile publicate de ea sunt îngrijorătoaare

Matei Dima, alias BRomania, s-a despărțit de iubita cu 12 ani mai tânără

Matei Dima, alias BRomania, se numără printre cei mai apreciați actori de la noi din țară. Acesta este și regizor, iar recent a lansat filmul Haită de acțiune, care a avut avanpremiera zilele trecute. Deși este cunoscut de mulți tineri români, Matei Dima a vorbit foarte rar despre viața sa personală. Într-un interviu actorul a dezvăluit că nu mai formează un cuplu cu Daniela, iubita sa mai tânără cu 12 ani.

Cei doi erau împreună de un an , dar se pare că relația lor nu a mai rezistat. La premiera filmului Haită de acțiune, BRomania a făcut primele declarații după despărțirea de partenera sa. „Sunt singur acum! Asta e, gata, am zis! Bine că ați aflat acum! Nu trebuia, dar dacă tot s-a aflat, asta e!', a mărturisit BRomania într-un interviu pentru click.ro

BRomania și Daniela au fost împreună aproape un an

În vârstă de 35 de ani, Matei Dima a cunoscut-o pe Daniela, în vârstă de 23 de ani pe Instagram. Cei doi s-au plăcut, iar în urmă cu un an au decis să formeze un cuplu. Actorul si fosta lui iubită s-au afișat împreună la avanpremiera filmului Teambuilding și erau foarte apropiați. Ei bine, se pare că relația de iubire dintre cei doi s-a încheiat.

Ce s-a întâmplat? Viața s-a întâmplat și ne-am separat la începutul anului. Dăm atât din casă încât din respect pentru tot ce înseamnă oamenii pe care îi cunoști e mult mai bine să le ții în casă. Dar totul a fost cât se poate de amiabil. Na, o despărțire nu e niciodată amiabilă 100%, dar a fost un an din care am învățat foarte multe și eu și ea„, a declarat Matei Dima, potrivit Cancan.

Cum a cunoscut-o Matei Dima pe fosta lui iubită

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, vloggerul a vorbit despre relația pe care o avea la acea vreme cu Daniela. Actorul a dezvăluit că a cunoscut-o pe Instagram și el a fost cel care a făcut primul pas. Matei Dima declara anul trecut despre Daniela că are simțul umorului, acesta fiind și motivul pentru care a fost atras de ea.

Eu scriu fetelor de ani de zile. Am ani de zile de burlăcie. (…) I-am scris, am început să vorbim o perioadă, după ne-am întâlnit. Clasicele. Suntem de aproape un an împreună.Are simțul umorului, că altfel nu putea să stea lângă mine. Are 22 de ani.Actriță?! Doamne! Nu știu dacă pot să fiu cu o actriță. (…) E din București.”, a spus Matei Dima în podcastul cu Cătălin Măruță.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton