Mary-Kate Olsen, război cu soțul ei, fratele fostului președinte Sarkozy. Miza divorțului: casa de 13,5 milioane de dolari, din care el a dat-o afară

 Oana Pantazi
.

Mary-Kate Olsen a fost, acum câteva luni, protagonista unui scandal imens, actrița fiind dată afară din casă de soțul ei, Olivier Sarkozy, fratele fostului președinte francez Nicholas Sarkozy… Acum, cei doi se luptă pentru casa din care el a dat-o afară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Faimoasă în anii 1980, când alături de sora ei, Ashley, a jucat în nenumărate filme și spoturi publicitare, actrița Mary-Kate Olsen a ieșit din nou în lumina reflectoarelor, însă, din nefericire, din cauza unui eveniment extrem de neplăcut.

După episodul dureros, despre care a scris toată presa internațională, în care a fost dată afară din casă de soțul ei, acum actrița nu are de gând să renunțe la drepturile care i se cuvin, cu atât mai mult cu cât mariajul ei s-a terminat urât.

Mary-Kate Olsen, mult mai bogată decât soțul bancher

Chiar dacă este multimilionară, Mary-Kate Olsen s-a asigurat că soțul său nu se va îmbogăți de pe urma ei – actrița a cerut activarea contractului prenupțial. Mai mult, acum ea se luptă în instanță cu Olivier Sarkozy pentru casa din Manhattan, în valoare de 13,5 milioane de dolari, care este proprietate comună.

Soțul ei are o avere estimată la 60 de milioane de dolari, însă în această căsnicie nu el a fost cel mai avut… În anul 2007, Forbes le clasa pe Mary-Kate și pe sora ei geamănă, Ashley, pe locul 11 în topul celor mai bogate femei din showbiz, averea lor fiind estimată la 100 de milioane de dolari. Recent însă, Celebrity Net Worth a anunțat că Ashley și sora ei geamănă dețin fiecare câte 250 de milioane de dolari, averea lor comună ridicându-se la jumătate de miliard!

Mary-KateMary-Kate

Dată afară din casă și agresată de soț

După 8 ani de relație, din cauza neînțelegerilor pe care le avea cu soțul ei, actrița, care a renunțat la profesia din trecut și acum este designer, a încercat să-i intenteze divorț lui Olivier, fratele vitreg al fostului președinte Sarkozy, în luna aprilie. Judecătorul i-a respins cererea din cauza pandemiei de coronavirus, chiar dacă Mary-Kate a cerut desfacerea de urgență a căsătoriei… 

Citește și: Andreea Ibacka, detalii din culisele serialui Adela. Cum se înțelege cu partenerul ei, Mihai Călin: „Diferența de vârstă face ca…”/ EXCLUSIV

Citește și: John Travolta a ajuns de nerecunoscut! Cât de mult s-a schimbat actorul după ce i-a murit soția de cancer

Citește și: Melania Trump a decorat pentru ultima oară Casa Albă, de Sărbători, în calitate de Primă Doamnă. Imaginile și mesajul soției lui Donald Trump

Citește și: Noi detalii din trecutul Larisei Oprea. Ce a descoperit Alin în timpul căsniciei: „A picat cerul pe el, exista toată logistica pentru un studio de videochat”

Olivier Sarkozy și-a dat însă soția afară din casă, iar acum lupta se duce între avocații celor doi, la tribunal. În declaraţiile depuse la dosarul de divorţ, actrița a menționat că cearta cu soțul ei a început de la faptul că el nu a reînnoit contractul de închiriere a apartamentului din Gramercy, în valoare de 29.000 $ pe lună, din cauza pandemiei. Mary-Kate mai susține și că Olivier Sarkozy ar fi îmbrâncit-o şi ar fi agresat-o fizic în momentul în care a dat-o afară din casă.

Conform avocaților cuplului, Mary-Kate Olsen și Olivier Sarkozy vor trebui să vândă proprietățile pe care le-au achiziționat pe parcursul mariajului. În afara casei din New York, cuplul mai deține o proprietate în Bridgehampton, Long Island, care valorează peste 3 milioane $. Procesul se va judeca pe 15 decembrie.

Foto: Hepta, Northfoto, sothebysrealty.com

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton