(P) Cadoul dulce care ne aduce împreună de Sărbători

 Oana Pantazi
.

Într-o lume mult prea grăbită, unde totul se petrece pe repede înainte, și care ne obligă să ne maturizăm înainte de vreme, cel mai bun liant este… ciocolata Toblerone. Un cadou dulce precum amintirile copilăriei, care ne aduce pe toți, mari și mici, împreună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Trăim niște vremuri care, deunăzi, păreau ireale chiar și în filmele de ficțiune, dar iată că am ajuns cu toții captivi în universul online… Comunicarea s-a redus la o interacțiune lipsită de emoție, zâmbetele, tristețile, frustrările, furia și bucuria fiind exprimate acum prin intermediul unor emoticoane care ne creează iluzia realității. Am devenit cu toții niște avataruri, în spatele computerelor, dar acest gen de conectare virtuală este lipsit de substanță.

Tocmai de aceea, Toblerone a căutat și a găsit cea mai simplă cale spre comunicare – un cadou cu sens, care să conecteze oamenii. Și ce poate fi mai plăcut decât să dăruiești sau să primești o ciocolată de la cineva drag, să o savurezi, să închizi ochii și să vezi din nou viața în culori?  

Toblerone, mesajul dragostei dintre oameni

Deși a apărut cu 82 de ani în urmă, forma îndrăzneață și unică a ciocolatei Toblerone continuă să fascineze. Într-o lume de pătrate, triunghiul din ciocolată elvețiană surprinde nu doar cu forma sa inedită, ci și cu un melanj din miere și nuga căruia îți este imposibil să îi reziști. La fel ca muntele Matterhorn, din Elveția, care a inspirat, de altfel, forma iconicei ciocolate, Toblerone s-a înălțat cu fiecare an, devenind un simbol al calității și al gustului desăvârșit.

Și cum ciocolata este mesajul perfect al dragostei dintre oameni, Toblerone a adus ciocolata oferită în dar la un alt nivel, transformând-o într-un cadou cu sens, care să-i conecteze pe cei care dăruiesc cu cei care primesc. Iar asta deoarece darurile ar trebui să trimită mereu mai multe mesaje, să spună ceva despre cine suntem, dar și despre conexiunea dintre noi.

7G2A74977G2A7497

Oferă un dar personalizat de la Toblerone!

Pentru fiecare dintre noi, Sărbătorile au o încărcătură emoțională specială. Scrisorile pentru Moș Crăciun, alergătura după cadouri, mirosul de brad, de portocale și cozonac proaspăt scos din cuptor, întâlnirea cu oamenii dragi – toate acestea creează amintiri de neuitat. Și cum nimic nu se compară cu momentul deschiderii darurilor în dimineața de Crăciun, anul acesta Toblerone ne ajută să ajută să facem, în sfârșit, un cadou diferit cu șapte noi ambalaje de iarnă.

Cinci dintre ele sunt o serie colecționabilă de porecle amuzante de iarnă pentru toți cei dragi: My Deer One, My Ice Queen, My Snowflake, My Best Elf, My Brrrave One. De la drăgăstoase la sportive, pentru el și pentru ea, fiecare mesaj împachetează un Toblerone mare de 360 g, un adevărat răsfăț cu ciocolată elvețiană, miere și bucățele de nuga. Încap perfect sub brad și în ghetuțe și nici măcar nu e nevoie să le ambalezi!

Celelalte două sunt mesaje jucăușe de iarnă, menite să aducă zâmbete și bucurie la toate întâlnirile de sezon: Ice To See You, Have an Ice Day.

Instagram: @toblerone.romania
Hashtags: #Toblerone #TobleroneWinter #uncadoudiferit

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton