Mark Zuckerberg o să fie tată pentru a treia oară: "Mă bucur să vă împărtășesc..."

 Raiciu Adriana
.

Mark Zuckerberg o să fie tată pentru a treia oară. Mark Zuckerberg și Priscilla Chan s-au căsătorit în anul 2012 și au împreună două fetițe. Fondatorul Facebook a făcut un anunț neașteptat, pe rețelele sociale. Urmează să devină tată pentru a treia oară. Ce sex are bebelușul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mark Zuckerberg o să fie tată pentru a treia oară. Fondatorul Facebook a anunțat pe rețelele sociale că soția lui, Priscilla Chan este însărcinată. De asemenea, CEO a mărturisit și sexul bebelușului, cei doi urmând să devină părinții unei fetițe.

10572129_10102573718893501_5066514421043057986_o-1024×684-110572129_10102573718893501_5066514421043057986_o-1024×684-1

„Mă bucur să vă împărtășesc că Max și August vor primi o nouă surioară anul viitor', a postat Zuckerberg.

Citește și: Ce părere are Paula Seling despre Delia, Andra și Marcel Pavel:„Mie mi se pare că…’

Citește și: Roxana Vancea, fosta iubită a lui Mihai Bendeac, a rupt orice legătură cu actorul:'Nu am mai vorbit de mai bine de trei ani'

Citește și: Cabral și Adela Popescu, afectați de Uraganul Fiona. Ce s-a întâmplat cu echipa Sunt celebru, scoate-mă de aici: „În toate camerele e plin de apă'

Citește și: Andreea Bălan, după ce George Burcea a acuzat-o că-l denigrează public pentru a obține custodia exclusivă: „Își vede fetițele foarte rar și nu…’

Mark Zuckerberg o să fie tată pentru a treia oară

Pe contul său de socializare, Mark Zuckerberg a anunțat că o să devină tată pentru a treia oară. În imaginea făcută publică de fondatorul Facebook se poate observa cum își ține în brațe soția și îi ține mâna pe burtica de gravidă.

Mark Zuckerberg și Priscilla Chan sunt căsătoriți de 10 de ani și au împreună două fetițe: August, în vârstă de 5 ani și Maxima, în vârstă de 6 ani.

În august 2017, Priscilla Chan, soția sa, a adus pe lume o fetiță căreia i-a pus numele August.

„Priscilla și cu mine suntem fericiți să îi urăm bun venit fiicei noastre August! I-am scris o scrisoare despre lumea în care sperăm că se va dezvolta și sperăm totuși că nu va crește atât de repede’, a început Mark mesajul său de pe Facebook.

„Dragă August,

Bun venit pe lume! Mama ta și cum mine suntem încântați să vedem cine vei deveni. Când sora ta s-a născut, i-am scirs o scrisoare despre lumea în care noi sperăm ca ea și tu acum veți crește – o lume cu o educație mai bună, mai puține boli, comunități mai puternice și o egalitate mai mare. Am scris că, datorită progresului din știință și tehnologie, generația voastră va trăi mult mai bine decât ale noastre. Pentru ca acest lucru să se împlinească, o mare parte din responsabilitate ne revine nouă. Deși, de cele mai multe ori, presa s-a axat mai mult pe ceea ce nu e bine în lume, noi încă mai credem că trendul va fi unul pozitiv. Suntem optimiști în legătură cu viitorul generației voastre.

Acum însă, decât să scriu despre maturitate, mai bine mă rezum la copilărie. Lumea poate fi un loc dur și viața e, de cele mai multe ori, prea serioasă, așa că e important să ieși afară, la joacă.

Când vei fi mare, vei fi prea ocupată, așa că sper să găsești timp să miroși florile și să aduni frunze cât ești încă un copil. Sper să citești cartea favorită a lui dr. Seuss de atâtea ori încât să poți inventa propria poveste. Sper să te dai cu Max în carusel de atâtea ori încât să luați la rând fiecare căluț colorat. Sper să alergi prin grădină sau prin living ori de câte ori vrei. Și mai sper să dormi suficient după-amiaza și să ai un somn odihnitor noaptea. Îmi mai doresc ca și în vis să simți întotdeauna cât de mult vă iubim.

Copilăria este magică. Vei fi copil doar o dată în viață, așa că nu îți petrece timpul sa te îngrijorezi în ceea ce privește viitorul tău. O vom face noi și vom face tot posibilul să ne asigurăm că lumea este un loc mai bun pentru tine și pentru toți copiii din generația ta.

August, te iubim mult și abia așteptăm să pornim în această aventură alături de tine. Îți dorim o viață plină de bucurie, iubire și speranță.

Cu dragoste,

Mama și tata’ a fost scrisoare pe care Mark Zuckerberg i-a transmis-o celei de-a doua fiice a sa.

sursă foto- Facebook, arhivă VIVA! și profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton