Marius Moga nu va mai fi antrenor la “Vocea României”. Cine îl înlocuieşte

 Florentina Liutic
.

Cel de-al şaptelea sezon al emisiunii Vocea României', care va începe îna ceastă toamnă, aduce o schimbare în formula juriului.

 

După şase sezoane în scaunul de jurat, Marius Moga părăseşte show-ul urmând să fie înlocuit de Adrian Despot, liderul trupei Viţa de Vie.

 

Acesta revine în televiziune şi va lupta cu Loredana, Smiley şi Tudor Chirilă pentru a avea cele mai bune voci în echipă şi a câştiga marele trofeu alături de unul dintre elevii săi.

 

 

Ma bucur sa ma reintorc in televiziune si ma bucur ca se intampla in cadrul celei mai tari emisiuni de profil din tara. Vocea Romaniei reprezinta o reala rampa de lansare pentru tinerii artisti, iar eu imi doresc sa fiu alaturi de ei si sa ma implic inca de la inceput in pregatirea lor atat muzicala, cat si mentala. Vor avea in mine un sprijin 110%, in cadrul emisiunii sau in afara <>. In ceea ce-i priveste pe noii colegi, Loredana, Smiley si Tudor, ne cunoastem de ani buni, toti trei sunt adevarati profesionisti si sunt convins ca vom face echipa buna impreuna, iar cei de acasa vor urmari un show pe masura. Abia astept sa incepem!” , a declarat Adrian Despot.

 

Citeste si:

Fructul minune cu care slabeste Ioana Ginghina vara

 

Marius Moga va rămâne antrenor la „Vocea României Junior', el câştigând de altfel prima ediţie a emisiunii cu Maia Mălăncuş. Artistul se va concentra în perioada următoare pe acest show şi pe numeroasele proiecte pe care le are în derulare.

 

Urmeaza o perioada plina pentru mine si echipa. Incep filmarile pentru cel de-al doilea sezon Vocea Romaniei Junior, un proiect care imi este foarte drag de cand am devenit tatic. Vom continua sa lansam artisti fresh atat in tara, cat si in strainatate si aici ma bucur sa precizez cele mai recente lansari: Alex Parker – Fix Your Heart, FloWmo – My beat si, in curand, Ms. Lovette, Ciprenko, Mark Azekko si un girlband foarte cool. Toate sunt proiecte in care am mare incredere. Pe langa asta, am inceput deja sa formam echipe de compozitori pentru studiourile locale DeMoga Music, pe care vrem sa le deschidem cu parteneri din toata tara„, a spus Marius

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton