Antonia – Top 8 ipostaze sexy pe covorul roşu

 Florentina Liutic
.

Antonia este considerată de mulţi cea mai frumoasă femeie din România, iar vedeta, mamă a 3 copii, îşi încântă fanii cu apariţiile sale spectaculoase, confirmând că este un trendsetter.  

 

Pe covorul roşu, indiferent de stilul vestimentar pe care îl adoptă ea reuşeşte să atragă cu uşurinţă toate privirile. E sexy în orice ţinută, fie că este vorba despre o rochie lungă, elegantă, de o salopetă sau de un tuxedo accesorizat cu sneakers, vedeta alegând întotdeauna modelele care o avantajează şi care îi scot în evidenţă silueta, bustul sau picioarele.

 

Citeste si:

Marius Moga nu va mai fi antrenor la „Vocea Romanei”. Cine il inlocuieste

 

Antonia a dezvăluit că pentru ea rochia preferată este aceea în care „se simte bine, sexy, încrezătoare', printre designerii săi preferaţi aflându-se Manuri, Pas du Tout, Dana Budeanu, Murmur, Maria Lucia Hohan, Balmain, Louis Vuitton, Dolce & Gabbana, Prada, Versace, KTZ.

 

Deşi preferă stilul sport, casual, Antonia străluceşte la evenimentele mondene unde apare în rochii elegante, accesorizate cu pantofi cu toc.

 

Petrecerea Viva! şi gala Elle Style Awards sunt două dintre evenimentele ei preferate, iar Antonia a reuşit de fiecare dată să aibă apariţii spectaculoase şi foarte surprinzătoare.

 

Antonia la Elle Style Awards 2012Antonia la Elle Style Awards 2012

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton