Marius Elisei și-a refăcut viața după despărțirea de Oana Roman? Detaliul care dă tuturor de bănuit: ”Am pulsul mărit de când te-am găsit”

 Calin Maria Bianca
.

Marius Elisei și-a refăcut viața după despărțirea de Oana Roman? Detaliul care dă tuturor de bănuit. Toată lumea știe faptul că în urmă cu aproximativ o lună, vedeta și tatăl copilului ei și-au spus definitiv 'adio'. De ieri după-amiază sunt protagoniștii unui mare scandal, care s-a lăsat cu jigniri și vorbe urâte, însă cu toate astea, Marius Elisei a stârnit curiozitatea tuturor după postarea făcută. Oare iubește din nou? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele tuturor de ceva timp!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman și Marius Elisei au trăit o frumoasă poveste de dragoste împreună, iar din rodul iubirii lor a rezultat și o fetiță adorabil. Ce-i drept, în ultimii ani lucrurile nu au mai mers atât de bine pentru ei. Au divorțat în anul 2021 iar la scurt timp s-au împăcat. Totul a fost foarte frumos o perioadă de timp, însă în ultima vreme erau din nou în certuri și discuții, astfel că au ajuns la concluzia că nu mai pot continua așa.

img-2023-02-09t115332.085img-2023-02-09t115332.085

Au luat decizia de a se separa, însă de aici au pornit și mai multe discuții. Oana Roman îl acuză că nu se ocupă de fiica sa și nici nu vrea să o vadă. În același timp, el se apără și explică că vorbele fostei sale partenere de viață sunt doar 'aberații și minciuni' așa cum a declarat el. Totuși, după ce a răspuns la acuzațiile soției sale, Marius Elisei a postat o fotografie, însoțită de o melodie de dragoste, care a dat tuturor de gândit.

Citește și: „Eu am trăit ani de zile un abuz mental și emoțional extrem”. Oana Roman, acuzații grave pentru Marius Elisei, după despărțire

Citește și: Oana Roman s-a întâlnit cu Petre și Mioara Roman, după despărțirea de Marius Elisei

Citește și: Ramona Bădescu are probleme în educarea fiului ei de 3 ani

Citește și: Dana Badea este gravidă. Fosta ispită de la „Insula Iubirii' a pierdut o sarcină acum 4 luni

Marius Elisei și-a refăcut viața după despărțirea de Oana Roman?

Marius Elisei este în plin scandal cu Oana Roman, motivul fiind chiar fiica lor. Ei bine însă, lăsând acest subiect, fanii nu au putut să nu observe postarea făcută recent de către el. Mai concret, este vorba de un selfie în mașină, însă ceea ce a dat tuturor de bănuit este faptul că a pus o melodie de dragoste, prin care dă de înțeles faptul că este îndrăgostit. Mai mult decât atât, deși nu a etichetat vreo persoană, cert este că a scris și 'Mulțumesc'.

„Am pulsul mărit de când te-am găsit.Și mă bate un gând/.Sunt gata să fiu fericit, da/.Tu mă duci departe de tot/.Nu știu cu ce viteză trăiesc/.Dragă, mă duci în alt univers/.Spune-mi, mai avem mult de mers?/.Mă faci beat și fericit, tânăr și neliniștit.', sunt versurile postate de Marius Elisei.

Marius Elisei: 'Timp de 10 ani cu asta am fost învățat, jignirile nu mă afectează'

Ei bine, Marius Elisei nu a confirmat o nouă relație momentan, însă nici nu a negat acest lucru, astfel că ttul rămâne sub semnul întrebării. Totuși, în această dimineață a venit cu o nouă serie de dezvăluiri despre fostul mariaj cu Oana Roman. În timp ce ea a spus că a trăit mulți ani sub un abuz mental, el susține că de 10 ani de zile a fostzilnic jignit, astfel că nu-l afectează comentariile răutăcioase din mediul online.

'Am observat aseară că foarte multă lume și-a dat cu părerea. Chiar și-a dat cu părerea. Într-un mod care nici ei nu cred că știu de ce au făcut-o. Dar mă rog. Este alegerea fiecăruia. Atâtea jigniri și atâtea critici mi s-au adus aseară. Pentru cum am putut să fac un lucru sau un gest… pot spune că nu m-ați atacat în niciun fel prin vorbele pe care mi le-ați adus. Eu timp de 10 ani cu asta am fost învățat. Așa că jignirile voastre nu sunt un lucru nou. Sunt atât de bine. Sunt atât de fericit și îi mulțumesc.', a spus Marius Elisei pe InstaStories.

Oana Roman îl acuză pe Marius Elisei că nu se ocupă de fiica lor după despărțire

Scandalul între cei doi a pornit de data aceasta după ce Oana Roman l-a acuzat că nu se ocupă absolut deloc de fiica pe care o au împreună. Aceasta nu este prima dată când îi reproșează astfe de lucruri, fiindcă și săptămâna trecută avea același subiect de ceartă. Totuși, lucrurile s-au intensificat de data aceasta, iar cei doi nu s-au mai putut abține și au spus tot ceea ce aveau de zis.

Azi am venit acasă. Am găsit-o pe Isa plânsă. L-a sunat să-l roage măcar să o ia într-o zi de la after. Să petreacă un pic de timp cu el. El i-ar fi răspuns că trebuie să vadă cum se organizează și încă nu-i poate da un răspuns. (…) Având în vedere că fostul meu soț mi-a dat block peste tot și nu îi pot comunica nimic referitor la copilul nostru. Mă obligă să-i transmit public mesajele trimise în ultima perioadă referitor la atitudinea sa vis-a-vis de Isabela.”, a scris Oana Roman pe contul ei personal de Instagram.

Sursă foto: Faceboo / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton