Gabriela Cristea are dificultăți de vorbire din cauza aparatului dentar: "Rog clemență diseară la emisiune"

 Radulescu Ruxandra
.

Gabriela Cristea are dificultăți de vorbire din cauza aparatului dentar. Gabriela Cristea a avut mereu grijă, în ceea ce privește aspectul fizic, iar recent a apelat la un remediu pentru o dantură perfectă. Vedeta a ales să își pună un aparat dentar special, pentru rezolvarea unor mici defecte, însă există și un mic dezavantaj. Gabriela Cristea a anunțat că, până se va obișnui cu aparatul dentar, va avea dificultăți de vorbire, așa că și-a rugat publicul să fie blând cu ea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea are dificultăți de vorbire din cauza aparatului dentar. Gabriela Cristea, 48 de ani, prezentatoarea show-ului matrimonial „Mireasa”, a decis să dobândească un zâmbet perfect cu ajutorul unui aparat dentar special. Vedeta a recurs la un aparat „invisibil”, care nu este aproape deloc inestetic, spre deosebire de cele tradiționale. Gabriela Cristea se confruntă totuși cu câteva dificultăți de vorbire și și-a anunțat fanii, în acest sens pe pagina de Instagram.

images-2-3images-2-3

Gabriela Cristea are dificultăți de vorbire din cauza aparatului dentar

Gabriela Cristea a decis să-și pună aparat dentar, iar datorită tehnologiei din ziua de azi, prezentatoarea a optat pentru o metodă minim invazivă. Este vorba de un aparat dentar de ultimă generație, care aproape nu se vede, însă generează un mic impediment în vorbire, în primele zile de purtare. Gabriela Cristea și-a împărtășit experiența fanilor ei. Vedeta i-a sfătuit să nu se mire dacă va întâmpina dificultăți de vorbire în timpul emisiunii.

Citește și: Gabriela Cristea vrea să-și vândă casa și să-și construiască alta. Care este motivul: „Este o mare realizare, doar că, odată cu trecerea timpului…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Tavi Clonda despre kilogramele în plus ale soției sale, Gabriela Cristea: 'I-am spus să slăbească. Ea mă acuză că…'

Citește și: ‘Te-am făcut mamă și nu meritai! Te-am făcut mireasă și nu meritai’ Marius Elisei a reacționat după ce Oana Roman i-a reproșat că nu și-a mai văzut copilul

Citește și: Dana Badea este gravidă. Fosta ispită de la „Insula Iubirii’ a pierdut o sarcină acum 4 luni: „Suntem puțin temători’

Mi-am montat aparatul dentar invizibil. Da, acum am aparat dentar și nu se vede absolut deloc. Am o jumătate de oră de când l-am montat și ceea ce pot să vă spun este că am mici dificultăți la vorbire, dar înțeleg că se vor corija într-o zi, maxim două zile, așa că vă rog clemență diseară la emisiune dacă n-o să pot să vorbesc foarte repede. O să văd cum o să fie cu mâncatul, pentru că trebuie să-l scot, ăsta este singurul moment când am voie să scot aparatul dentar.„, a menționat Gabriela Cristea pe Instagram.

Cât timp va purta Gabriela Cristea aparatul dentar

Gabriela Cristea are dificultăți de vorbire din cauza aparatului dentar. Gabriela Cristea va trebui să poarte pentru 9 luni aparatul dentar, problemele ce trebuie corectate nefiind majore. Prezentatoarea emisiunii Mireasa nu-și poate scoate aparatul dentar, decât atunci când mănâncă, în rest îl va purta în permanență.

Peste 9 luni, fix de ziua mea, îmi voi face cadou un zâmbet perfect. Am niște mici dificultăți de vorbire. (…) Nu se vede, adică dacă nu v-aș fi spus eu că am aparat dentar și cu mici «sâsâieli» și «mâțâieli», probabil că voi nu v-ați fi prins că în momentul ăsta port un aparat pentru îndreptarea dinților. Nu doare absolut deloc, presiunea nu este una care să te deranjeze, atât doar cu vorbitul că sunt un pic «căltiocă», dar în rest sunt absolut în regulă„, a declarat Gabriela Cristea pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton