Marius Elisei și-a găsit un nou loc de muncă, după ce a fost șofer la o florărie. Cu ce se ocupă acum soțul Oanei Roman

 Lupescu Anca
.

Soțul Oanei Roman, Marius Elisei, s-a reîntors la jobul pe care îl avea înainte de pandemia de coronavirus. Din păcate, meseria lui Marius, aceea de șofer, a fost una dintre cele afectate de pandemie, motiv pentru care soțul Oanei Roman a trebuit să rămână acasă pe perioada izolării obligatorii. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Acum, Marius s-a reîntors la taximetrie, după o pauză de aproape 4 luni. El a fost surprins de fotografii Cancan în timp ce lua o comandă.|

Marius Elisei a fost șofer la o florărie, înainte de a se apuca de taximetrie. El a fost surprins în București, în timp ce fuma, iar apoi s-a urcat în mașină pentru a lua un client. 

Marius a intrat în mașină, însă deloc echipat cu mască, așa cum este normal să o faci, mai ales în spațiile închise.

Pasagerul pe care Marius Elisei s-a luat a respectat toate măsurile de siguranță și s-a echipat cu mască, chiar dacî soțul Oanei Roman nu a făcut-o.

A fost șofer la o florărie din București

În trecut, pe când lucra la florărie, Oana s-a plâns că soțul ei nu i-a adus nicio floare. 

„A lucrat într-un loc câteva luni şi nu a reuşit să ajungă… e chimie sau nu e. Acum lucrează la o firmă care se ocupă cu flori şi care au vreo şase locaţii în Bucureşti. Cea mai frumoasă florărie din Bucureşti. El se ocupă de toate locaţiile astea, să fie marfă, să fie vânzări, să fie bine peste tot. Nu vine cu flori la mine acasă. Lucrează acolo de trei săptămâni şi încă nu mi-a adus nicio floare”, povestea recent Oana Roman.

Pentru a suplimenta veniturile familiei, soțul vedetei a mai apărut și ca manechin, pe la diverse evenimente mondene, în trecut.

Marius s-a străduit ani buni să își găsească un loc de muncă. El și-a încercat norocul chiar și în Anglia, în anul 2014, pe șantier. A revenit rapid în România, fiind nemulțumit de condițiile de acolo. 

Oana și Marius, la un pas de divorț

Oana Roman și Marius Elisei au fost la un pas de despărțire, iar vedeta a vorbit despre asta. Acum, cei doi s-au împăcat și încearcă să nu mai ajungă în pragul divorțului. 

oana-roman-si-mariusoana-roman-si-marius

„Viata mea e uneori prea agitată. Dar astfel cred ca m as plictisi! Nu stiu niciodată cum arată ziua de maine, mereu ma surprinde cate ceva! Ea însă e singura constatată din viața mea. Pentru ea stiu ca mereu trebuie sa fac mai mult si mai bine si mai frumos. Ma strădui să fiu in fiecare zi mai bună. Nu mi iese mereu ! Dar ma culc seara cu sentimentul ca i am oferit tot ce a fost mai bun din mine! Sper sa simtă asta. Si sa creasca stiind ca am fost acolo, lângă ea, mereu! Cred ca pt orice copil, mai presus de orice bani, cadouri si distractii, cel mai important e să simtă că părinții ii sunt aproape in fiecare moment. Nu cred ca exista ceva mai greu pt un copil decat sa se simtă singur. Oricate ar primi, oricât de mare ar fi casa, mașina, cadourile, bonele, șoferii, scoala scumpă, nimic nu poate inlocui sentimentul siguranței pe care il da prezenta părinților. Grija, atenția, mângâierea, îmbrățișarea. Asta conteaza.”, a scris Oana Roman pe Instagram, de ziua fetiței sale.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton