Culiță Sterp, primele declarații despre noua iubită. Cine este Daniela și cu ce se ocupă

 Lupescu Anca
.

Culiță Sterp este într-o nouă relație și nu se mai ascunde. Cântărețul s-a afișat cu o șatenă frumoasă și a făcut și primele declarații despre iubita lui misterioasă. Vedeta este într-o relație cu Daniela Iliescu, o tânără care nu este cunoscută în lumea mondenă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

'Am o prietenă acasă cu care vorbesc și mă înțeleg foarte bine cu ea. Se înțelege bine cu ea (n.r mama), se înțelege cu surorile mele, sunt pe aceeași lungime de undă, pot să zic că, calitățile pe care mi le-am dorit de la o fată chiar le are. Acum sa vedem ce o fi, Dumenezeu știe, sperăm să fie bine.', a spus Culiță Sterp pe YouTube.

Culiță Sterp a pus câteva fotografii cu tânăra și a spus că îi dedică noua lui melodie.

S-a despărțit de Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp nu mai formează un cuplu începând din luna februarie a anului în curs. Potrivit unor surse apropiate artiștilor, cei doi nu se mai înțelegeau deloc, femeia reproșându-i cântărețului de manele că nu îi este alături și nu o înțelege.

„Carmen și Culiță s-au despărțit iar, din ce am auzit, s-au certat foarte urât. Au existat mai multe neînțelegeri între ei, de când s-au împăcat ultima dată. Ea spunea mereu că el nu o ascultă, nu o înțelege și nu îi este alături. Nu se mai înțelegeau de ceva vreme, oricum… nu e o noutate pentru nimeni, au declarat persoane din anturajul celor doi.

„Am iubit-o foarte mult pe Carmen. E și din zona mea, din Alba Iulia. Am iubit-o din tot sufletul meu pe Carmen, ca pe fetele mele. Să dea Dumnezeu să fie împreună pentru totdeauna, de nedespărțit. Doar moartea să-i mai despartă. El a greșit, știe, e copilul meu, dar nu vreau să îl ridic în slăvi.

Screenshot-2020-07-13-17.42.23Screenshot-2020-07-13-17.42.23

I-am spus: «Culiță, să te rogi la Dumnezeu, te pui în genunchi și spui că nu mai faci, iar Dumnezeu o să te ajute». Ei așa au zis, că vor să facă și un copil, dar eu nu prea simt, declara mama lui Culiță Sterp pentru „Teo Show.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton