Marius Elisei, despre divorțul de Oana Roman: "Fetița știe că suntem certați, nu divorțați". Ce se întâmplă cu afacerea cuplului

 Lupescu Anca
.

Marius Elisei a vorbit deschis despre decizia de a divorța de Oana Roman și a dezvăluit cine și în ce mod a luat această hotărâre. În plus, el a mai vorbit și despre afacerea pe care cei doi o au împreună, dar și despre cum își vor crește fetița, pe Isabela, de acum înainte.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cu doar două zile în urmă, Oana Roman și Marius Elisei s-au întâlnit la notar, acolo unde au semnat actele de divorț. Marius și-a făcut bagajele și a plecat din casa în locuia cu soția și fiica lui înainte de Crăciun. Oana Roman a făcut anunțul despărțirii pe rețeele sociale, spunând că va urma, cu siguranță, divorțul.

Așa că au rezolvat și cu actele, iar totul a decurs așa cum au plănuit. Decent, fără scandal și pe cale amiabilă, în timp ce fetița lor era la școală.

Întrebat despre decizia divorțului, Marius Elisei a declarat că el și Oana au ajuns la concluzia că această hotărâre este singura variantă pentru ei și fiica lor.

„Atâta timp cât suntem maturi și suntem conștienți și gândim și nu avem de ce să purtăm un război, am zis că este singura variantă. Atât pentru noi, cât și pentru fată. Referitor la începuturi… Probabil Oana a fost puțin mai nervoasă, dar și-a dat seama că nu a făcut ce trebuie, mă rog, nu a făcut ceva rău ca să trebuiască să își dea seama, dar a fost o mică tensiune, într-adevăr. Dar e bine ca totul se termină cum trebuie și cum am planificat', a spus Marius Elisei pentru Antena Stars.

images-1-6images-1-6

El a mai spus că Isabela încă nu s-a obișnuit cu ideea că părinții ei sunt despărțiți, dar că va face tot posibilul să fie prezent în viața ei, măcar la evenimentele importante.

„Da, ideea este că Isabela încă nu s-a obișnuit cu ideea. Își dorește foarte mult. A fost acum în vacanță cu mama ei, m-a sunat de acolo și mi-a spus: „Tati, îmi doresc foarte mult să vii și tu data viitoare cu noi ca să fiu și eu mai bine!”. Da, îmi simte lipsa, evident. E copil. Dar, normal, la ziua ei… nu aș avea cum să nu fiu acolo, îți dai seama. Până la urmă, este ziua ei. E ca și cum s-ar mărita, iar eu nu aș participa. Mi se pare absurd!', a continuat el.

„Ea deocamdată știe că noi ne-am supărat, că ne-am certat. E mică, nu pot să o încarc cu lucruri care să o afecteze', a adăugat Marius Elisei.

Ce se întâmplă cu afacerea pe care Oana Roman o are cu Marius Elisei

Oana Roman a spus că soțul ei a luat afacerea la care cei doi lucrau împreună, atunci când a făcut anunțul separării. Totuși, cei doi s-au înțeles și Oana Roman va rămâne imaginea brandului de haine.

„Adevărul a fost că am plecat cu ce dețineam eu. Da! Site-ul este construit de foarte mult timp, un proiect de foarte mult timp. Ideea e că am revenit asupra lui împreună, i-am făcut o propunere pentru a-i liniști un pic starea și mă bucur că a fost de acord cu ea. Asta am discutat între noi. Termenii. Evident că există niște termeni și condiții!', a transmis în continuare fostul soț al Oanei Roman.

În ceea ce privește o nouă relație, Marius Elisei a declarat că încă nu are starea necesară pentru a se gândi la o nouă perspectivă amoroasă. În schimb, este fericit pentru că din căsnicia cu fosta soție a venit pe lume fiica lui, pe care și-a dorit-o mult.

„Nu știu ce să îți spun, nu știu ce să îți răspund la întrebarea asta. De regretat, nu am ce să regret. Atâta timp cât a apărut și minunea asta de copil… dacă nu era, poate ziceam că am pierdut timpul. Eu mi-am dorit foarte mult copii și încă îmi doresc și asta e. (…) Nu, nu am nici starea! Nu îmi stă capul. Una e când ai mintea limpede și ai o stare oarecum deschisă și ești ok tu cu tine ca să poți să dezvolți și altceva. Deocamdată eu am început anul cu un vis pe care vreau să mi-l îndeplinesc până la sfârșitul anului', a adăugat bărbatul.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, acuzații grave pentru Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu: „Au purtat discuții indecente de față cu copiii'

Citește și: Catinca Roman, prima reacție după ce Oana Roman și Marius Elisei au divorțat: „Știu că ea a trecut prin niște momente…'

Citește și: Lora s-a vaccinat anti-COVID-19! Cum se simte artista: „Recunosc că mi-a fost frică’

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, primele declarații despre divorț. Ce se întâmplă cu fiica lor, Isa

Citește și: Adevărul despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „I-a găsit un SMS cu Alex Bodi, era prea costisitoare…'

Citește și: Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit: „Copiii văd tot felul de lucruri’

În ce privește decizia divorțului, Marius Elisei spune că amândoi au știut că relația este terminată.

„Cred că a venit de la amândoi odată. Eu am zis gata şi în următoarea secundă a zis şi ea: „Gata! Nu se mai poate!” (…) Cred că este foarte afectată (n.r. Oana Roman), este normal. Și eu sunt afectat, doar că, eu nu arăt. Aceasta este diferența. Fiecare suntem afectați. Nu ieși dintr-o relație de 6 zile sau 6 săptămâni. Sunt 7 ani, aproape 8. Doar că, fiecare se manifestă în felul lui', a spus Marius Elisei.

Cât despre o împăcare, el a lăsat să se înțeleagă că ar putea exista, poate, pe viitor.

„Dacă pot și am puterea să o ajut cu diverse lucruri pe care ea și le dorește, cu mare drag! (…) E mult prea devreme să mă gândesc la asta! Nu știi niciodată ce îți rezervă viața', a mai spus el, pentru aceeași sursă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton