Claudia Pătrășcanu a depus plângere împotriva lui Gabi Bădălău. Îl consideră un pericol pentru copii

 Stamen Diana
.

Claudia Pătrășcanu a depus astăzi plângere împotriva lui Gabi Bădălău, după scandalul ce a avut loc seara trecută. Artista a fost foarte deranjată de declarațiile făcute de tatăl copiilor ei și vrea să-și facă dreptate cu orice preț.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

De când s-au despărțit, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău stau numai prin tribunale. Seara trecută, vedeta a fost invitată în platoul de la Xtra Night Show, unde a făcut declarații uluitoare despre fostul partener. La rândul său, Gabi Bădălău a făcut o serie de mărturisiri despre Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău scandalClaudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău scandal

Se pare că seara trecută s-a încheiat nu tocmai bine pentru afacerist. Claudia Pătrășcanu a depus plângere împotriva lui Gabi Bădălău, după ce și-au adresat replici tăioase în emisiunea lui Dan Capatos. Artista consideră că fostul ei soț este un adevărat pericol pentru cei doi copii pe care îi au împreună.

Ajunsă la în Constanța, la Procuratură, Claudia Pătrășcanu a aflat că dosarul care era deja pe rol a fost mutat din 6 ianuarie la Judecătoria Bolintin Vale.

Citește și: Claudia Pătrășcanu susține că băieții săi au asistat la scene cu tentă sexuală în casa tatălui lor. Gabi Bădălău: 'Nu sunt homosexual'

Citește și: Gabi Bădălău, prima reacție după ce Claudia Pătrășcanu l-a acuzat că a avut discuții indecente în fața copiilor: „Să se ducă la Obregia'

Citește și: Claudia Pătrășcanu, acuzații grave pentru Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu: „Au purtat discuții indecente de față cu copiii'

Citește și: Adevărul despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „I-a găsit un SMS cu Alex Bodi, era prea costisitoare…'

Gabi Bădălău ar vrea să se împace cu Claudia Pătrășcanu

Fiul milionarului este dispus să facă orice test antidrog cerut de Claudia Pătrășcanu, însă condiția este ca aceasta să-i dea procura pentru a putea ieși cu cei doi băieți din țară. Gabi Bădălău vrea să-și ducă copiii în vacanță în Dubai, însă mama lor nu este de acord sub nicio formă.

‘Nu vreau să fac mai mult circ decât a făcut ea. Nu mă cobor la acest nivel. Printre multele alte lucruri inventate a venit și acuzația cu drogurile. M-am dus la o clinică privată și v-am dat rezultatele cu ștampilele bune. După a zis că am mituit Protecția Copilului, după judecătoria. Toată lumea e proastă, nimic nu e bun. M-am dus la INML și mi-a zis că niciunde în România nu se face test din firul de păr. Mai mult decât atât, am avut o discuție cu Claudia și i-am zis că mă duc în Germania și dacă îmi iese testul negativ vreau să își ceară scuze public și să-mi dea procură să plec cu copiii și familia mea în Dubai. Dacă-mi semnează mâine o procură că pot pleca două săptămâni cu copiii în vacanță, mâine mă duc și în America să-mi fac acel test. Dacă eu sunt atât de drogat, homosexual și nenorocit, de ce nu vine nicio autorizație să mă ia. Ăsta este șantaj, eu ar trebui să mă duc la poliție. La televizor poți să vii să spui ce vrei tu, în instanță e altceva’, a spus Gabi Bădălău în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Bărbatul a mărturisit că și-ar dori să nu mai existe tensiune între el și mama copiilor lui, ba chiar ar fi dispus să-i plătească vacanțele pentru a merge alături de cei doi băieți.

„Am un stil de viață normal, sănătos. Eu înțeleg că îi place la București, dar de cîte ori îi e foame, mai pe românește, vine și face circ. Oricum aș fi eu, sunt tatăl copiilor tăi. Hai să ne punem la masă, să ne înțelegem. Ce vrei? Trei lei, doi lei? Mi-e rușine de prieteni și de familie. Am prieteni care își duc copiii în vancațe în străinătate. E nu mi-ar da procură. Eu i-aș da, și i-as plăti și vacanța, să se ducă și ea la rândul ei în Dubai. Am încercat să o iau și pe ea în vacanță, dar uitați-vă cum reacționează. Am fost și la consiliere psihologică cu ea. Între noi trebuie să existe doar lucrurle civilizate pentru copii. Atât. Loc de împăcare nu există’, a spus Gabi Bădălău, la Xtra Night Show.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton