Marius Elisei are o boală care apare pe fond de stres. Oana Roman: „O să se spună că din cauza mea a păţit asta!”

 Dumba Gabriela
.

De câţiva ani, Marius Elisei, încă soţul Oanei Roman, se confruntă cu o boală care se face pe fond de stres. Oana a recunoscut nu doar o dată că, în timpul relaţiei lor de şapte ani, au parte şi de fiere, nu doar de miere, însă nu-şi asumă vina pentru boala soţului ei. Situaţia nu poate să nu dea de gândit, având în vedere bucuria cu care Marius a primit vestea despărţirii de Oana: „Perfect fără tine'.

despartire-1060×600despartire-1060×600

Oana Roman a anunţat, în urmă cu câteva zile, că este hotărâtă să se separe de soţul ei, Marius Elisei, după şapte ani petrecuţi împreună. Deşi toată lumea a interpretat această despărţire ca pe un divorţ, Oana a revenit cu o lămurire: nu are de gând să divorţeze de soţul ei, ci doar să se separe.

'In aproape 7 ani de relație am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate și fericirea adevărată , dar am avut si momente foarte grele in care amândoi ne am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile! Aceste încercări si au pus amprenta asupra noastră si desi am incercat si luptat pentru familia mea, am ajuns in punctul in care între noi lucrurile nu mai functioneaza ca si cuplu. Am decis de comun acord să ne separăm! Nu stiu daca pentru totdeauna, asta doar timpul va decide.Scopul nostru comun rămâne acela de a o creste frumos pe Isabela ! Cu aportul amândurora din toate punctele de vedere. Cand părinții mei au divorțat, tata a decis sa întrerupă orice fel de comunicare si legatura cu mama , lucru care mi a cauzat o suferință și o trauma de nedescris', a scris Oana Roman pe Facebook.

Indiferent de motiv sau durata de timp a separării lor, Marius Elisei a avut o reacţie, dacă nu neaşteptată, cel puţin controversată. Tânărul a distribuit pe Facebook piesa trupei Vama, „Perfect fără tine” şi a scris: „Mă reprezintă. Este pentru mine compusă. Îţi mulţumesc, Tudor Chirilă!”.

Lui Marius i-a căzut părul

Acum ceva timp, Oana dezvăluia că soţului ei i-a căzut părul, boala de care suferă fiind una care are drept principală cauză stresul.

„Este o alopecie care se face pe fond de stres. O să se spună că din cauza mea a păţit asta. Eu am o prietenă foarte bună şi care este medic dermatolog şi i-a prescris un tratament. El are păr deja acolo şi nu se vede încă. Tratamentul a avut efect şi trebuie să îşi dea în fiecare zi', declara Oana Roman, acum ceva vreme.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton