Mărioara Man, mama Elenei Gheorghe, a avut o relație defectuoasă cu soacra, la început: „Nu m-a vrut, foarte târziu m-a acceptat. Dar eu i-am dat...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Mărioara Man, mama Elenei Gheorghe, a avut o relație defectuoasă cu soacra, la început. Mărioara Man, mama Elenei Gheorghe, nu uită nici acum de obstacolele de la începutul căsniciei cu soțul ei. Socrii ei, care sunt machedoni, nu au vrut-o de noră, dar cu timpul, au început să o accepte. Acum, artista are o familie frumoasă, de care e foarte mândră. Iată cum petrec împreună, de Paște!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mărioara Man, mama Elenei Gheorghe, a avut o relație defectuoasă cu soacra, la început. Artista nu a fost dorită de socrii săi, decât după ce s-au născut cei trei copii ai lor. Azi, cântăreața de muzică populară are o familie frumoasă și este și bunică. Paștele îl vor petrece împreună, artista ne-a povestit ce va pune pe masă cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

178919958_3888545934566759_1607126439571081007_n178919958_3888545934566759_1607126439571081007_n

Citește și: Elena Gheorghe va fi jurat în emisiunea Vedeta familiei, de la TVR 1. Detalii de culise: „Vor fi răsturnări de situaţii și…'

Citește și: De ce a devenit Elena Gheorghe vegetariană: „Acum un an, m-am lăsat și de ouă și lactate. Există un înlocuitor de carne…' / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Antonescu și Traian Spak au divorțat oficial. Fiica cea mică a artistei poartă numele tatălui ei, Victor Vrînceanu: „Să nu ne trezim cu surprize neplăcute…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are Cătălin Botezatu cu părinții lui. Au divorțat când designerul avea 16 ani: „Îmi este greu să îl iert pe tata pentru suferința cauzată mamei' / EXCLUSIV

Mărioara Man, mama Elenei Gheorghe, a avut o relație defectuoasă cu soacra, la început

Mărioara Man este căsătorită de 38 de ani cu preotul Gheorghe Gheorghe, din Clinceni, însă în tinerețe a avut probleme cu socrii. Pentru că nu era machedoancă, ca ei, cântăreața de muzică populară nu a fost dorită în familia soțului ei.

De aceea, cei doi au fost nevoiți să se căsătorească civil pe ascuns, iar socrii mari nu au dorit să vină nici la ceremonia religioasă. Apoi, o bună bucată de vreme, la începutul mariajului, Davida, soacra Marioarei Man Gheorghe, i-a tot făcut zile fripte, până a acceptat-o pe românca Marioara în sânul familiei. Însă dragostea lor a învins, cu timpul. Soacra a acceptat-o abia după ce s-au născut copiii lor. Azi, familia Gheorghe are trei copii și cinci nepoți de toată frumusețea.

'Soacra mea nu m-a vrut, dar eu i-am dat numele ei fetei mele. Foarte târziu m-a acceptat', a declarat solista pentru viva.ro.

Cum petrece Mărioara Man de Paște

Mărioara Man, care este și preoteasă, se pregătește de Paște ca la carte. La loc de cinste, pe masă, vor sta friptura de miel, dar și ouăle roșii, drobul, sarmalele și salata de boeuf. Ani și Elena, fetele artistei, sunt înnebunite după salata de boeuf făcută de mama ei. Aceasta le-a învățat de mici să guste la Paște și carne de miel. Un moment aparte este cel al 'căutatului ouălor', pe care nepoții cântăreței de muzică populară îl adoră.

'Eu, de Paște, pregătesc mai multe preparate, în special cele tradiționale. Friptura de miel va fi la mare trecere și ouăle roșii, prin ele văd sângele Domnului Iisus. Mie îmi place ca pe masă să stea ouăle roșii. La masa de Paște, mai avem: drob, sarmale, salata de boeuf, pe care trebuie să o fac, pentru că le place fetelor mele.

Cu nepoții o să fie foarte frumos. Ei au un moment aparte de Paște, când începe căutatul ouălor prin curte. Pentru că avem un joc cu ei. Iar ei abia așteaptă Paștele, pentru că sparg foarte multe ouă. E frumos să fii în familie, mai ales la masa de Paște e o bucurie să fi în familie', a mai declarat Mărioara Man, pentru viva.ro.

Mărioara Man: 'E o trăire aparte, e ceva care îți umple sufletul'

Căsătorită cu un preot care slujește în Clinceni, Mărioara Man spune că a luat parte de mic copil la Înviere, pe care o consideră una dintre cele mai frumoase sărbători din calendarul creștin ortodox.

'Este una dintre cele mai frumoase sărbători. Eu am fost crescută de părinții mei și dusă la biserică de mică și nu am lipsit niciodată de la Înviere. E o trăire aparte, e ceva care îți umple sufletul. Învierea Domnului e, dacă știm să o primim în sufletele noastre, cel mai mare și cel mai folositor lucru plăcut sufletului și trupului. Să o primim cu dragoste și iubire', a mai declarat Mărioara Man.

Ce spune Mărioara Man, mama Elenei Gheorghe, despre post

Despre post, artista spune că acesta este important, dar și mai important, după cum spune soțul ei, părintele Gheorghe Gheorghe, este să facem fapte bune.

'Părintele, soțul meu le spune celor care nu pot ține post, să facă fapte bune, de milostenie', mai spune Mărioara Man.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton