Mario Fresh și Alexia Eram, la un pas de despărțire! Ce s-a întâmplat între cei doi îndrăgostiți

 Laciu Andreea
.

Mario Fresh și Alexia Eram formează un cuplu din anul 2015. Tineri, frumoși și talentați, au reușit să mențină o relație în niște condiții destul de dificile, mai ales din cauza distanței. Alexia Eram a plecat în străinătate ca să studieze, dar Mario a așteptat-o și i-a fost alături pas cu pas.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Din exterior, pare că au tot ce își doresc. Însă, la fel ca orice cuplu de îndrăgostiți, și Alexia cu Mario au avut parte de probleme și certuri. Mario Fresh, fostul protejat al lui Alex Velea, a dezvăluit acum că au trecut printr-un moment atât de dificil, încât relația a fost la un pas să ajungă la final.

De mai bine de cinci ani, au o relație invidiată de mulți. Ca în orice cuplu, se mai iscă și conflicte, certărețul relației fiind Mario, în timp ce Alexia este romantica din cuplu, după cum au declarat cei doi. Artistul face tot posibilul, însă, să țină pasul cu frumoasa lui parteneră, oferind asigurări că totul va culmina cu o cerere în căsătorie spectaculoasă.

Mario-Fresh-si-Alexia-Eram-1280×720Mario-Fresh-si-Alexia-Eram-1280×720

Mario Fresh și Alexia Eram, gata să își spună adio

Mario le-a cerut fanilor de pe Instagram să îi pună întrebări și, se pare, a răspuns cu sinceritate. Chiar dacă a fost atins un subiect sensibil, cântărețul nu s-a ferit să spună tot. „Tu și Alexia ați avut o perioadă urâtă în relația voastră? Erați pe punctul de a vă despărți?”, l-a întrebat un fan pe Mario.

Artistul a răspuns fără menajamente: „Adevărat… Dar totul e bine când se termină cu bineee'. Mult timp, s-a speculat cu privire la o sarcină a fiicei prezentatoarei sau au ieșit zvonuri privind o posibilă nuntă: „Cred că atunci când chiar o să ne căsătorim nu o să ne mai creadă lumea, la cât de mult s-a zvonit asta’, a spus Alexia la emisiunea lui Cătălin Măruță, amuzată de toată situația.

Citește și: Ce nu se vede la Survivor. Imaginile care nu se dau la televizor:„Poți să mori acolo…'

Citește și: Jill Biden, apariție spectaculoasă la ceremonia de învestire a lui Joe Biden. Cum s-a îmbrăcat Prima Doamnă

Citește și: Alexia Eram și Mario Fresh, adevărul despre planurile de căsătorie: „I-am zis că vreau să fie ceva foarte special”

Citește și: Ce cadouri scumpe și-au făcut Alexia Eram și Mario Fresh de Crăciun. Nu s-au uitat deloc la bani

Alexia și Mario, adevărul despre planurile de căsătorie

Momentan nu se pune problema despre o sarcină, dar în ceea ce privește logodna și viitoarea nuntă, Mario Fresh a menționat că ține neapărat să pregătească un moment special, iar cererea să fie una memorabilă:

„Se va întâmpla, stați liniștiți. I-am zis că vreau să fie ceva foarte special’, a spus sigur pe el artistul. „Mi-a zis că s-a gândit cum, că vrea să fie ceva wow, să mă dea pe spate’, a ținut să sublinieze imediat și partenera lui.

De ce se ceartă des cei doi

Alexia și Mario au spus care este motivul pentru care se ceartă destul de des. Supărările lor nu durează foarte mult și se împacă foarte repede. Gelozia se află dintre motive.

‘Noi nu prea ne certăm… decât de vreo 40 de ori pe zi. Ne certăm de la nervi. Ne trezim cu nervi dimineața. Ne certăm pe niște subiecte infime. De exemplu că a lăsat cântarul în alt loc.

Ne certăm pe curățenia din casă. Ea nu are timp să facă curățenie și nu a fost învățată să facă curățenie atât de mult. Mie îmi place să fie curățenie. Ea toată viață a primit tricourile împăturite, iar eu mi le-am împăturit singur’, a mărturisit Mario Fresh.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton