Vulpița și Viorel s-au angajat! Cu ce se ocupă, după ce au plecat de la Acces Direct: "Câștigăm bine, nu ne plângem"

 Cica Cristina
.

Mulți se întreabă ce mai fac Vulpița și Viorel după plecarea de la Acces Direct! Se pare că celor doi le merg bine, iar recent au anunțat că s-au angajat. Însărcinată în șase luni, Veronica susține că se descurcă foarte bine, iar firma la care s-au angajat este mulțumită de munca loc. Cei doi câștigă bine și nu prea au motive să se plângă, spun ei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vulpița și Viorel s-au obișnuit cu viața la oraș. Cei doi nu au rămas în Blăgești după plecarea de la Acces Direct, ci s-au angajat în Capitală. Celor doi pare să le meargă foarte bine, astfel că momentan nu au motive să se întoarcă în satul natal.

Vulpita-si-Viorel-1Vulpita-si-Viorel-1

Vulpița și Viorel lucrează în Capitală

Veronica și Viorel Stegaru s-au angajat la o firmă de curățenie și sunt mulțumiți de ceea ce fac. Își câștigă existența făcând curățenie în casele oamenilor și se pare că și firma la care lucrează este mulțumită de serviciile lor.

„Ne-am găsit o colaborare la o firmă de curățenie. Să nu mai zică oamenii că nu muncim. Cei de la firmă sunt foarte mulțumiți de noi. Am avut mai multe apartamente azi, în care am făcut curățenie', a spus Viorel Stegaru.

Citește și: Vulpița s-a întors în București total schimbată! Are un nou look și s-a împăcat cu Viorel:”Mi-am dat seama ca am greșit și merit o viață mai bună”

Citește și: Mirela Vaida a fost taxată dur, dar a făcut față cu brio valului de ură:”Mă ridic deasupra criticilor și spun că Vulpița şi Viorel au fost un fenomen”/ EXCLUSIV

Citește și: S-a aflat ce salariu încasau Vulpița și Viorel la Acces Direct!Cei doi aveau la dispoziție chiar și un apartament și mașină cu șofer

Citește și: Geanina Ilieș și-a făcut operație estetică la nas:„Îmi era frică'. Ce alte intervenții mai are / EXCLUSIV

Viorel Stegaru: „Vreau un serviciu stabil”

Viorel a mai spus că sunt bine plătiți și nu au motive momentan să se plângă, căci se pot întreține. Totuși, dat fiind că urmează să mai vină pe lume un bebeuș la ei în familie, Viorel susține că vrea să fie un tată responsabil. Nu mai vrea să lucreze doar pe bază de colaborare, ci și-ar dori să găsească un loc de muncă stabil.

„Câștigăm bine, nu ne plângem. Doar că ne cheamă pe colaborare, când are nevoie. Eu vreau un serviciu stabil. Și acolo cu serviciu stabil, și aici, la colaborare. Să dea Dumnezeu și Maica Domnului să-mi găsesc un loc de muncă stabil', a subliniat Viorel.

Vulpița este însărcinată pentru a doua oară

Veronica este însărcinată pentru a doua oară. Vestea a fost dată de Viorel Stegaru la Acces Direct. Viorel și Veronica Stegaru, soții care au cucerit publicul de la Acces Direct, și-au încheiat seria de apariții televizate.

Veronica și Viorel vor mai avea încă o fetiță. Reamintim că în afară de bebelușul care va veni curând pe lume, Veronica și Viorel Stegaru mai au un copil. Micuța locuiește la Blăgești și este crescută de bunică.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton