Mario Fresh, despre prima întâlnire cu părinții Alexiei, Andreea Esca și Alexandre Eram: "Mai emoționat eram când am făcut cunoștință cu tatăl"

 Dumitrache Laura
.

Mario Fresh și Alexia Eram formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de peste cinci ani, iar multă lume s-a întrebat cum a decurs prima întâlnire cu părinții Aleixei. Recent, Mario a povestit ce sentimente l-au încercat când i-a cunoscut pe Andreea Esca și Alexandre Eram.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mario Fresh și Alexia Eram au parte de susținerea multor internauți, iar în mediul online sunt urmăriți de multă lume. Alexa era fana lui Mario, iar la ziua ei de naștere, mama ei l-a chemat pe artist pentru a-i face o surpriză. S-au întâlnit, s-au plăcut, iar la scurt timp s-au cuplat. Anii au trecut, iar dragostea dintre ei este din ce în ce mai puternică.

Mario si AlexaMario si Alexa

Mario Fresh a vorbit despre relația pe care o are cu părinții Alexei Eram. Mai mult, artistul a povestit cum a decurs prima întâlnire cu Andreea Esca și Alexander Eram. De multe ori au existat zvonuri cu privire la o eventuală despărțire între cei doi. Cu toate astea, cântărețul a spus că oamenii se bagă mult prea mult în viața personală.

Citește și: Andreea Esca a intervenit sau nu în relația dintre Alexia și Mario Fresh:„Dumnezeu cu mila!' 

Citește și: Ce spune Alex Velea despre împăcarea cu Lino Golden și Mario Fresh:'Am spus lucruri pe care le-am regretat, dar…'

Citește și: Catrinel Menghia, însoţită de fiica ei, la Festivalul de la Cannes.Imagini adorabile cu Caroline Léon

Citește și: Ce spune astrograma lui Liam, cel de-al treilea fiu al lui Laurențiu Reghecampf:„O mare putere psihică'

Mario Fresh, despre prima întâlnire cu părinții Alexiei Eram

Mario Fresh a cunoscut-o pe Alexia Eram în 2016, la ziua acesteia. Tânăra era fana artistului, iar Andreea Esca i-a făcut o surpriză și l-a invitat să cânte la ziua fiicei sale. Ulterior, între cei doi s-a înfiripat o poveste de dragoste frumoasă care continuă și în ziua de azi. Recent, Alexia și Mario Fresh au participat la un eveniment organizat în cadrul unui restaurant din București. Artistul a vorbit despre relația cu iubita lui, dar și cum a decurs prima întâlnire cu părinții. Mario a mărturisit că a fost mult mai emoționat când l-a întâlnit pe tatăl Alexiei.

„Emoționat, îți dai seama. Mai emoționat eram când am făcut cunoștință cu tatăl, să fiu sincer. Am trecut repede peste pasul acesta pentru că am fost primit cu căldură.”, a declarat Mario pentru EGO.

Mario Fresh, despre relația cu Alexia Eram

În ultima perioadă s-a vehiculat că Mario Fresh și Alexia Eram ar fi la un pas de despărțire. Cei doi au declarat că oamenii nu ar trebui să se implice atât de mult în viața lor. Artistul a mărturisit că, deși nu postează poze cu iubita lui atât de des, nu înseamnă că s-au separat. Alexia a declarat că, deși se uită la comentarii, nu își dorește să răspundă sau să se încarce cu energia negativă.

Oamenii trag concluzii doar din anumite postări ale noastre și consider că, de multe ori, se bagă mai mult decât trebuie în viața personală. Nu are sens. Dacă nu postez două săptămâni sau o lună o poză cu Alexia, iar ea la fel cu mine, acest lucru nu înseamnă că ne-am despărțit. Înseamnă că am postat lucruri diferite.„, a mai spus Mario pentru sursa citata.

Care este secretul relației dintre Mario Fresh și Alexia Eram

Întrebați care este secretul relației lor, Mario Fresh și Alexia Eram au declarat că încrederea și comunicarea sunt foarte importante. De asemenea, Mario a subliniat că acolo unde există iubire, relația rezistă. „Cred că este important să știi să gestionezi o relație, să comunici și să ai încredere.”, a marturisit Alexia.

Deși sunt multe persoane care au comentarii negative la adresa lor, cei doi încearcă să treacă mai departe. „Te expui mai mult decât trebuie, nu mai ai viață privată deloc și ești, de foarte multe ori, jignit de anumite persoane. Eu am învățat să iau acest hate ca fiind unul constructiv. Așa încerc să o învăț și pe Alexia. Ea pune mai mult la inimă decât mine, dar, încet-încet, se întărește.„, a mai spus artistul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton