Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, declarații de la Judecătorie: "M-am săturat de telenovele"

 Dumitrache Laura
.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au întâlnit din nou la judecătorie. Scandalul dintre cei doi pare că nu se va termina prea curând. Omul de afaceri a declarat că fosta soție a făcut în weekend plângeri la poliție. Se pare că artista nu îi permite lui Gabi Bădălău să meargă în vacanță cu cei doi băieți pe care îi au împreună.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au despărțit de trei ani și tot de atunci durează și procesul de divorț. Cei doi s-au întâlnit din nou la tribunal joi, 23 iunie. Claudia și Gabi se întâlnesc des la tribunal, dar de fiecare dată nu reușesc să încheie situația în care se află. Cântăreața a declarat în nenumărate rânduri că vrea să se termine cât mai repede această situație, dar susține că fostul soț nu vrea să coopereze.

Badalau si ClaudiaBadalau si Claudia

Astăzi, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au întâlnit din nou în fața judecătorilor. Artista își dorește ca aceasta să fie ultima înfățișare, dar știe că tot timpul va mai apărea ceva care se va îngreuna divorțul de Gabi Bădălău.

Citește și: Ce-și dorește Claudia Pătrășcanu de la Gabi Bădălău, la final de proces de divorț:”Să stăm la o masă și să…”

Citește și: Cum arată casa de la malul mării în care s-a mutat Claudia Pătrășcanu, alături de copii

Citește și: Mario Fresh, despre prima întâlnire cu părinții Alexiei, Andreea Esca și Alexandre Eram:”Mai emoționat eram când am făcut cunoștință cu tatăl”

Citește și: Cum arată copilul Oanei Cârmaciu, la vârsta de 2 ani:„Cea mai grozavă ființă din viața mea'

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou în fața judecătorilor

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au fost din nou la judecătorie. Afaceristul a mărturisit că fosta soție a făcut plângeri în urmă cu câteva zile. Gabi Bădălău a făcut declarații de la judecătorie, mărturisind că artista a depus din nou plângeri. Conform acestuia, a rugat-o pe Claudia Pătrășcanu să-i ofere procură, deoarece își dorește să meargă în vacanță cu copiii.

„A mai făcut ea câteva plângeri pe la poliție, în acest weekend. Îmi doresc foarte mult să merg cu copii în vacanță. Am rugat-o să-mi dea procură, iar dacă nu face asta sunt nevoit să merg cu ordonanța la Constanța, pentru că e dreptul meu să plec în vacanțele de vară cu copii, respectiv în iulie și august. Aștept de la ea procură, deoarece mi-a promis mie, dar și copiilor', a spus acesta, relatează spynews.ro.

Gabi Bădălău: „Sunt obișnuit cu plângerile”

Scandalurile continuă între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Afaceristul a declarat că s-a săturat de plângerile făcute de artistă, fiind de părere că artista își dorește să se victimizeze în fața televizorului. Claudia și Gabi Bădălău sunt în proces de divorț de trei ani.

„M-am plictisit și m-am săturat de telenovele. Înțeleg că singura ei ocupația sunt procesele astea ca să comunice cu televiziunea. Sunt obișnuit cu plângerile. Se pare că ea mai vrea încă pe la televizor', a mai spus afaceristul.

Claudia Pătrășcanu susține că nu și-a mai văzut copiii de o săptămână

De cealaltă parte, Claudia Pătrășcanu susține că nu și-a mai văzut cei doi băieți de o săptămână. Mai mult, artista se declară îngrijorată, deoarece nu mai știe nimic despre ei. Cântăreața a mai spus că i-a oferit încă soțului ei două procuri, iar copiii au fost în vacanță în Dubai, dar și în Grecia.

Îmi este tare dor de copii, nu i-am mai văzut de o săptămână. Astăzi îi aduce și abia aștept, îmi este foarte dor de ei. Pe mine nu mă interesează ce acuzații îmi aduce domnul Bădălău. El a vorbit vreodată frumos despre mine, mama copiilor? Nu-mi amintesc!', a mărturisit Claudia Pătrășcanu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton