Mario Fresh a dezvăluit de ce el și Jador au fost bătuți în Mamaia: "Mi-am luat un pumn în față, am căzut jos"

 Oana Pantazi
.

Anul trecut, în luna iunie, Mario Fresh și Jador au luat bătaie în parcarea unui club din Mamaia de la patru indivizi agresivi. Abia la un an după incident, Mario Fresh a dat mai multe detalii despre ce s-a întâmplat, de fapt, atunci.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu aproape un an, Mario Fresh și Jador au fost protagoniștii unui incident care a șocat opinia publică. La vremea respectivă, Jador, Mario Fresh și Lino Golden, alături de iubitele lor, au petrecut într-un club din Mamaia, însă seara nu s-a terminat tocmai bine. Atunci, vina i-a fost imputată lui Jador… Invitat recent în podcastul lui Radu Țibulcă, Mario Fresh a povestit ce s-a întâmplat atunci.

Mario-Fresch1Mario-Fresch1

Mario Fresh și Jador, luați în colimator în club

Mario Fresh a rememorat momentele în care el și Jador au fost bătuți de niște indivizi necunoscuți în parcarea clubului din Mamaia unde petrecuseră cu iubitele. Artistul a mărturisit că a fost luat prin surprindere de asaltul celor care i-au luat la bătaie, aparent, din senin.

„Când spun Jador, mă gândesc la bătaia de la mare. Numai cum îmi iau pumni în gură degeaba. Am fost la mare și ne-am luat bătaie, pe scurt. Niciodată n-am știut motivul exact, de ce a fost încăierarea aia între Jador și băieții ăia.

Cu o seară înainte de incident ar fi avut niște discuții, noi am trecut pe lângă mesele lor, ei au zis ceva, nu mai știu exact. Niciodată n-am știut, pentru că Jador cu Lino erau la discuții, acolo la masă, eu eram undeva la bar, cu fetele și alți băieți. Cu fetele noastre. A doua zi când ne-am trezit, au auzit că: era să ne luăm cu unii la ceartă', a mărturisit Mario Fresh, în podcastul lui Radu „Țibulcă.

Citește și: Jador povestește ce s-a întâmplat în club, în noaptea în care el și Mario Fresh au fost bătuți. De ce i-au iertat pe agresori

Citește și: S-a aflat motivul pentru care Jador și Mario Fresh au fost bătuți în Mamaia: „Jador era plin de ciulini, că și el s-a ascuns în boscheți”

Citește și: Dan Bittman, anunț surprinzător: „Mă vaccinez anti-COVID”. Ce tip de vaccin a ales

Citește și: Nicoleta Molnar de la Insula Iubirii e însărcinată cu primul copil. Cine e tatăl copilului

Citește și: Însărcinată în luna a opta, Angela Rusu a devenit bunică! A postat prima imagine cu nepoata ei

Mario, bătut crunt de atacatori

Mario Fresh a povestit apoi cum au evoluat lucrurile a doua zi, în același club. Deși a încercat să aplaneze lucrurile, după ce au plecat din clubul din Mamaia, Mario Fresh și Jador au fost luați prin surprindere de o ploaie de lovituri. Iubitul Alexiei Eram a fost lovit doar pentru că făcea parte din gașca lui Jador…

„Ne-am dus la club din nou, ne-am distrat, am petrecut și să ne ducem acasă… Și în fața clubului s-au luat aceiași băieți de Jador, eu eram în față cu tot grupul și aud că mă strigă prietena lui Jador: 'Mario, Mario'. M-am întors și-l văd pe Jador cu patru băieți față-n față. Până să ajung la el, numai pumni în aer.

Am ajuns, eram cu paharul în mână, îl mângâiam pe băiatul ăla care tocmai se luase la bătaie cu Jador, îl dădeam la o parte, nu înțelegeam care a fost, că s-au băgat și bodyguarzii. L-am luat pe Jador spre casă, am mers 50 de metri, iar când m-am întors mi-am luat un pumn în față, am căzut pe jos. După aia, nu știu, alte șuturi în cap. Ne-am văzut după asta cu băieții respectivi la Poliție și am făcut un fel de pace, nu știu. Băiatul care a dat în mine mi-a zis că nu m-a văzut că sunt eu, m-a văzut de la spate că sunt mare și că sunt din brigada cu Jador și că să dea în mine', a mai povestit Mario Fresh.

Ala a fost cel mai prost moment

Mario Fresh a mai mărturisit că nu s-a simțit deloc confortabil față de părinții iubitei sale Alexia, fiica Andreei Esca. Deși el s-a erijat în salvator, artistul spune că s-a simțit prost, cu atât mai mult cu cât are o relație foarte bună cu părinții iubitei sale, chiar dacă nu i-au reproșat nimic.

„Cred că ăla a fost cel mai prost moment, din relația noastră de când ne știm de cinci ani. Punctul culminant. M-am simțit prost, doar atât, n-a avut ce să-mi zică. Niciodată nu m-au certat, nu m-au sunat niciodată să-mi spună că sunt un prost, că am dat-o în bară. M-am simțit prost și nu aveam de ce. Am făcut un gest bărbătesc. M-am dus să-l salvez pe băiatul cu care eram la mare… Nu cred că Jador a început”, a conchis Mario Fresh.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton