Cum arată fiica lui Răzvan și a Irinei Fodor. Diana are 10 ani și este superbă

 Mirea Roxana
.

Irina și Răzvan Fodor se iubesc ca-n prima zi și au o familie frumoasă împreună. Din dragostea celor doi, a apărut pe lume Diana. Fiica Irinei și a lui Răzvan are 10 ani și a moștenit cele mai frumoase trăsături de la părinții ei. Este o fetiță plină de viață și le înseninează fiecare zi celor doi prezentatori de la Antena 1.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Irina Fodor este noua prezentatoare de la Chefi la cuțite, iar Răzvan Fodor este prezentatorul emisiunii Burlacul. Ambele emisiuni sunt difuzate de Antena 1. Irina și Răzvan Fodor au o familie superbă împreună.

ir1ir1

În anul 2011, Irina Fodor a adus pe lume o fetiță superbă, care a devenit lumina ochilor celor doi prezentatori. Acum, Diana are 10 ani și este o fetiță plină de viață, care a moștenit tot ce este mai frumos de la părinții ei.

În ciuda programelor încărcate, Irina și Răzvan Fodor nu își neglijează atribuțiile de părinți și mereu își fac timp pentru fiica lor. Irina și Răzvan se joacă, se distrează și râd constant alături de Diana, iar dovada este reprezentată chiar de către imaginile și video-urile publicate, de-a lungul timpului, de cei doi pe rețelele sociale.

Citește și: Răzvan Fodor, dezvăluiri surprinzătoare despre începuturile relației cu Irina. A supus-o mai multor teste:”Mi-am dat seama că e femeia alături de care vreau să trăiesc”

Citește și: Cine este Irina Fodor, noua prezentatoare Chefi la Cuțite

Citește și: Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a împlinit 19 ani.Ce mesaj i-a transmis artistul

Citește și: Ștefan Stan și-a botezat fetița.Primele imagini de la eveniment

Cum arată fiica lui Răzvan și a Irinei Fodor

Nu a fost vorba de dragoste la prima vedere în ceea ce-i privește pe Răzvan și Irina Fodor.

La niciunul nu a fost vorba despre dragoste la prima vedere. La ea a fost mai degrabă fascinație și curiozitate, la mine a fost vorba despre tact, răbdare și perseverență', a spus Răzvan Fodor pentru Viva!.

De asemenea, Răzvan Fodor a dezvăluit că s-au gândit să-i ofere fiicei lor un frățior sau o surioară, însă mereu a intervenit câte ceva.

Ne-am tot gândit, dar niciodată nu a fost momentul. Cred că avem o problemă: ne simțim nemuritori! Eu fac 46 de ani, ea încă are timp, are 32 de ani, încă vorbim despre asta, dar mereu am avut câte ceva. De un an mai avem și nenorocirea asta de COVID, ea dacă ar rămâne însărcinată nu ar fi bine să se îmbolnăvească și, cum amândoi suntem activi și lucrăm în perioada aceasta, ar trebui mai întâi să ne vaccinăm, iar sarcina ar trebui să vină abia la 3, 6 luni de la vaccinare', a mai povestit Răzvan Fodor.

Cine este Irina Fodor, noua prezentatoare Chefi la cuțite

Cine este Irina Fodor, noua prezentatoare Chefi la cuțite? Irina Fodor este din Buzău și este om de televiziune. A urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității din București, iar intrarea în mass-media a făcut-o în calitate de reporter.

Apoi, Irina Fodor a fost prezentator la ‘Poveștiri adevărate’, iar ulterior a făcut parte dintr-o companie cunoscută de broadcasting.

Acum, este noua pezentatoare Chefi la cuțite. „Cred că a zis, Universul, în sinea lui:Păi bine măi, fată, ți-am dat soț mișto, pasionat de bucătărie, și în 13 ani nu s-a prins mai nimic de tine? Ia că îți dau eu și la muncă trei chefi, să văd cum o mai scoți la capăt!’. Așadar, diseară ne vedem de la 20:30‘, a anunțat Irina Fodor pe rețelele de socializare.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton