Marina Voica nu și-a putut înmormânta fratele din Rusia, ultima rudă pe care o mai avea: "Nu-mi vine să cred, din cauza unei politici stupide"

 Laciu Andreea
.

Marina Voica a suferit o pierdere cumplită, după ce a murit fratele ei. Era chiar ultima rudă pe care artista o mai avea în viață. Bărbatul locuia în Rusia, dar nu a putut fi condus pe ultimul drum de către iubita lui soră. Chiar dacă totul s-a întâmplat în urmă cu un an, cântăreața poartă și acum această dezamăgire în suflet. Și Marina Voica este născută tot în Rusia, dar a ajuns în țara noastră în urmă cu mulți ani, datorită soțului ei, care este român.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Conflictul pornit în țara vecină în luna februarie a anului trecut a distrus viețile a sute de mii de oameni care au fost nevoiți să își părăsească locuințele sau chiar și-au pierdut viețile lor ori i-au pierdut pe cei dragi. Însă, consecințele politicii lui Vladimir Putin din ultimul an a avut și niște efecte dramatice și pentru alte persoane, fără să fi fost implicate în vreun fel în ceea ce se întâmplă în Ucraina.

marina-voica-0marina-voica-0

Marina Voica nu și-a putut înmormânta fratele din Rusia

Artista susține că nu a putut să își conducă fratele pe ultimul drum din cauza politicii duse anul trecut de Rusia. Avea nevoie de prea multe acte și aprobări, dar timpul a fost mult prea scurt ca să le poată obține.

„Din cauza unei politici stupide, că noi, oamenii obişnuiţi, n-aveam nicio vină. Nu am putut să mă duc să-l înmormântez pe fratele meu. Peste câteva zile va împlini un an de când a murit ultimul meu om pe care l-am avut ca rudă. Nu îmi vine să cred că a fost îngropat. Eu stau numai pe posturile rusești. Era fratele mai mare cu șapte ani, el m-a educat', a declarat Marina Voica, în exclusivitate pentru Antena 3 CNN.

Citește și: Ce mașină și-a cumpărat Marina Voica, la 86 de ani: „Mă face să mă urc cu încredere la volan'

Citește și: Romanița Iovan a câștigat la Loto în noaptea de Revelion: 'Abia aștept să mă duc să iau banii'

Citește și: Marina Voica a împlinit 86 de ani! Cum se menține artista în formă: „Asta este viața, trebuie s-o duc cu cinste”

Citește și: Carmen Harra, previziuni bune pentru anul 2023: 'Ne iluminăm, persoane noi la guvernare. Vom avea multe bucurii'

Artista mai susține că situația actuală, a războiului din Ucraina, nu este deloc una simplă.

„Este așa de complicat. Trebuie să știi în amănunte toată istoria. Putin este un militar. El nu este domnul Macron. El se uită la toată povestea asta ca un militar. El are un plan de militar și foarte greu să înțelegi așa ceva. Nu-mi vine să cred că într-adevăr mor mii de oameni', a mai spus Marina Voica, pentru aceeași sursă.

Ce venituri are acum artista

Cu toate că și-a petrecut viața pe scenă, Marina Voica nu primește pensie de la stat. Se întreține din pnsia de urmaș, în valoare de 1.900 de lei, de pe urma fostului ei soț, medicul Viorel Teodorescu. De asemenea, mai încasează lunar și o indemnizație de merit din partea Ministerului Culturii, în valoare de 6.900 de lei.

„Nu mă plâng nici din punct de vedere material, chiar dacă nu am pensie de la stat. Am fost artist liber profesionist. Mă mulțumesc cu pensia de urmaș. Și, mulțumită Ministerului Culturii, primesc o indemnizație de merit. Datorită valorii recunoscute de public a muncii mele și a vechimii în activitatea artistică.

Nu am probleme cu partea materială. Nu am regrete, iar cea mai mare împlinire a vieții mele este că trăiesc, că mă bucur de lumea noastră. Am dus o viață cu bucurii, cu necazuri, ducem o luptă permanent, ne facem că nu observăm ceea ce ar putea să fie rău, suferim, dar mergem înainte, că așa merge viața.

În viață trebuie să te lupți cu nedreptatea. Nu-i așa? Este cel mai mare dușman al omului. Fiecare om are câte o nedreptate pe care trebuie să o îndure. Eu îmi fac dreptatea mea, cred că este cel mai pozitiv lucru pentru care sunt iubită, pentru energie… Nu optimism, că eu nu sunt optimistă. Eu sunt poate realistă și încerc să văd lucrurile așa cum sunt', a declarat Marina Voica în trecut, în emisiunea lui Cătălin Măruță, conform Libertatea pentru Femei.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton