Marina Dina și noul iubit, prima apariție împreună. Cum s-au cunoscut: "Eu eram într-o relație și..."

 Dumba Gabriela
.

Marina Dina și-a prezentat într-o emisiune TV noul iubit și a povestit cum s-au cunoscut. Vedeta s-a despărțit recent de tatăl gemenilor săi, iar acum este foarte fericită lângă un bărbat care îi împărtășește pasiunea pentru sport. În trecut, Marina Dina povestea, dezamăgită, că tatăl copiilor ei nu prea o susține în cariera ei de profesoară de yoga.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Relația cu tatăl gemenilor care au venit pe lume în 2017 s-a destrămat, iar Marina Dina are un nou iubit. Este vorba despre un bărbat de asemenea pasionat de sport, ca și ea, pe care îl cunoaște de câțiva ani, dar de care s-a îndrăgostit de câteva luni.

44852245_10217691804106190_5461221049108529152_n-144852245_10217691804106190_5461221049108529152_n-1

Cum s-au cunoscut Marina Dina și actualul ei iubit

În cadrul unei emisiuni de la Antena Stars, Marina Dina a vorbit despre noul iubit, pe nume Sorin Dănuț, cum s-au cunoscut și cum decurge relația lor.

'Avem câteva luni, dar ne cunoaștem de vreo doi sau trei ani. Ne-am cunoscut la începutul pandemiei, Alma doar deschisese sala aceasta și am început să lucrez cu ea prima dată, el nu era antrenorul meu, doar ne salutam.

Eu eram într-o relație. Îl admiram, era un bărbat frimos. Nu locuim împreună, eu am copii și nu am făcut pasul acesta.

După ce au trecut câțiva ani, am zis că așa a fost să fie și am început să predau yoga. Deși eram încă într-o relație, am început să vorbim ca prieteni, apoi l-am rugat să îmi fie și antrenor. Eu treceam printr-o perioadă mai dificilă, el m-a susținut moral', a declarat Marina Dina, la Antena Stars.

Noul iubit i-a cunoscut deja pe copiii Marinei Dina, după ce ei și-au dorit acest lucru și i-au cerut mamei lor. De asemenea, au spus că el și copiii au o relație bună.

'Da, i-am cunoscut. Sunt foarte drăgălași. A venit natural, nu am forțat nimic', a declarat iubitul ei.

Citește și: O mai ții minte pe Marina Dina, blonda sexy de la ‘Răi da buni? Cum arată și cu ce se ocupa acum fosta asistentă tv

Citește și: „Mi-a adus acuzații unei boli psihice. Claudia Pătrășcanu o dă în judecată pe Bianca Drăgușanu, după ce și-au aruncat vorbe grele

Ce spune Marina Dina despre noua relație

Marina Dina și Sorin Dănuț sunt împreună de câteva luni și împart aceeași pasiune pentru sport.

Sunt liniştită. Am ce aveam nevoie. E tare drăguţ aşa, să ai o relaţie cu cineva care îţi împărtăşeşte hobby-ul. De fapt, este un stil de viaţă, nu este un hobby. Este şi job pentru noi, dar este şi un lucru care ne face foarte mare plăcere şi să îl predăm, şi să îl practicăm”, a mai spus Marina Dina.

Întrebată cum s-a schimbat viața ei de când s-a despărțit de tatăl copiilor, Marina Dina a spus că momentan nu plănuiește să se mute cu noul iubit și se bucură de timpul petrecut împreună.

A fost o schimbare foarte mare şi încă simt că na, am trecut de la un stil de viaţă la altul. Încă mă adaptez la noua viaţă.(…) Încă nu ne facem planuri să ne mutăm împreună pentru că încă nu e definitivată situaţia cu copiii şi atunci clar eu îi consider pe ei prioritari şi, în primul rând, sunt mamă.

Pentru mine, ei reprezintă o prioritate şi încă nu am ajuns să ne gândim la mutatul împreună pentru că prima dată ar trebui să rezolv situaţia cu domiciliul copiilor. Ne este ok aşa momentan, petrecem foarte mult timp împreună oricum. Mi-a fost un mare sprijin în perioada asta. Aveam nevoie de cineva care să fie lângă mine pentru că nu e uşor şi el mi-a oferit asta’, a spus Marina Dina.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton