Cu ce s-a ales Valentina Pelinel după divorțul de Cristian Boureanu: "Se ocupă avocatul. Știu că mai erau două terenuri"

 Radulescu Ruxandra
.

Cu ce s-a ales Valentina Pelinel după divorțul de Cristian Boureanu. Valentina Pelinel a divorțat de Cristian Boureanu în 2014, după șapte ani de căsnicie, și s-a căsătorit cu Cristi Borcea, nașul de cununie al fostului politician. De la acel moment au trecut aproape 10 ani, timp în care Boureanu a avut câteva probleme cu legea, iar câteva bunuri care au aparținut cuplului Boureanu-Pelinel au fost executate prin ordin judecătoresc. Deci cu ce a rămas Valentina Pelinel, în urma divorțului de Cristian Boureanu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cu ce s-a ales Valentina Pelinel după divorțul de Cristian Boureanu. Cuplul Valentina Pelinel – Cristian Boureanu au făcut furori în 2007, când nunta lor a fost extrem de mediatizată. Nașii de cununie au fost chiar Cristi Borcea și soția sa, de la vremea aceea, modelul Alina Vidican. După șapte ani de mariaj, Valentina Pelinel și Cristian Boureanu au divorțat, după ce s-a vehiculat că modelul ar fi avut o idilă cu fostul acționar Dinamo, Cristi Borcea, care se afla în închisoare la acel moment.

Cristian Boureanu a renunțat, între timp, la politică și s-a focusat pe afaceri, iar Valentina Pelinel se află într-un mariaj fericit cu Cristi Borcea, aceștia având copii împreună. Întrebarea multora este cu ce s-a ales Valentina Pelinel după cei șapte ani în care a fost soția lui Cristian Boureanu. Ei bine, situația nu este atât de roz pe cât s-ar crede, întrucât multe dintre bunurile ce ar fi aparținut teoretic fostului cuplu au fost executate prin ordin judecătoresc.

cristi-borcea-isi-doreste-al-zecelea-copil-valentina-pelinel-zlui-ii-plac-copiii-si-ar-mai-dori_size24-1cristi-borcea-isi-doreste-al-zecelea-copil-valentina-pelinel-zlui-ii-plac-copiii-si-ar-mai-dori_size24-1

Cu ce a rămas Valentina Pelinel după divorțul de Cristian Boureanu

În 2014, Valentina Pelinel și Cristian Boureanu au divorțat, însă, la vremea aceea, fostul model a renunțat la partaj, pentru că fostul ei partener avea datorii. Cristian Boureanu a vorbit despre un ordin de scoatere la vânzare de către un executor judecătoresc al unui teren situat în sectorul 3 al Capitalei, deținut de el și de Valentina Pelinel.

„Sunt terenuri care s-au executat începând cu anul 2009. Mă crezi că habar n-am despre ce-i vorba? Pentru că pe unele dintre ele le-au executat imediat, pe altele le-au ținut, vorba aia, de atunci au trecut 14 ani… Știu că mai erau două terenuri… Sunt ale băncii, oricum, nouă nu ne rămâne niciun ban. Deci, nu mă interesează… Au trecut 14 ani', a mărturisit fostul politician.

Citește și: Cristian Boureanu neagă că a fost violent cu fostele sale partenere:’S-a spus că am împins-o pe Valentina Pelinel și și-a rupt piciorul’

Citește și: Ce ritualuri de îngrijire au Valentina Pelinel și Cristi Borcea:„Amândoi folosim multe produse, am un soț foarte…

Citește și: Anamaria Prodan, ofertă de pace pentru Reghe, înaintea unui nou proces: „Familia noastră minunată nu merită acest circ”

Valentina Pelinel, despre divorțul de Cristian Boureanu: „Nu am plecat cu nimic din acel mariaj”

Valentina Pelinel avea să declare că nu a rămas cu nimic din căsnicia cu Cristian Boureanu și avocații ei sunt cei care se ocupă de aspectele legale.

„Nu am plecat cu nimic din acel mariaj, nu m-am ales cu nimic la divorț. Nu vreau să mai vorbesc despre asta, nu mă mai interesează, acum am o familie. De amănuntele legale se ocupă avocatul meu. Am să vă pun în legătură cu el'.

Divorțul de Cristian Boureanu i-a priit Valentinei Pelinel care și-a găsit marea iubire alături de Cristi Borcea, cei doi formând un cuplul solid. Fostul model și afaceristul s-au căsătorit în timp ce Borcea se afla încă în închisoare, iar acum trăiesc fericiți alături de copiii lor. Cristi Boureanu a avut mai multe relații cu femei mult mai tinere decât el, după divorțul de Valentina Pelinel.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton