"Aș putea să mor din cauza unui atac cerebral". Mariana Moculescu se teme pentru viața ei. Ce mesaj i-a transmis fiicei sale, Nidia

 Dumitrache Laura
.

Mariana Moculescu este fosta soție a maestrului Horia Moculescu. În trecut, între cei doi au existat numeroase conflicte, iar bruneta i-a adus multe acuzații artistului. Rodul iubirii lor este Nidia, în vârstă de 32 de ani. Recent, Mariana Moculescu a declarat că se teme pentru viața ei, din cauza problemelor de sănătate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fosta soție a lui Horia Moculescu se confruntă cu probleme de sănătate, motiv pentru care a apelat la ajutorul medicilor. Mariana Moculescu și-a făcut o serie de analize pentru a fi sigură că nu este nimic grav. De asemenea, bruneta i-a transmis deja un mesaj fiicei sale în cazul în care lucrurile se înrăutățesc.

mariana moculescu problememariana moculescu probleme

Mariana Moculescu a luat legătura cu fiica ei și i-a transmis că, în cazul în care nu răspunde la telefon vreme de 24 de ore, să acționeze imediat. Vedeta a mărturisit că se confruntă cu dureri în zona capului.

Citește și: Mariana Moculescu, scandal la un centru SPA: „A început să mă înjure. Am sunat la Poliție”

Citește și:Horia Moculescu, după ce a aflat că Mariana Moculescu și-a făcut cont pe un site de adulți: „Serios?”

Citește și:Shakira, reacție surprinzătoare după ce Pique și-a asumat public relația cu noua iubită, Clara Chia Marti: „Din fericire, copiii…”

Citește și:„Mă simt eliberată de o mare povară”. Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Motivul separării

Mariana Moculescu se teme pentru viața ei

Mariana Moculescu, în vârstă de 54 de ani a declarat că se teme pentru viața, din cauza problemelor de sănătate. Fosta soție a lui Horia Moculescu a dezvăluit că are mari dureri, motiv pentru care a mers la doctor pentru a-și face analize.

„Mi-am făcut analizele să descopăr exact bolile de care eu sufăr și lucrul de care mă tem cel mai mult este că aș putea să mor datorită unui atac cerebral sau al unui infarct în somn, deoarece dimineața mă trezesc cu dureri foarte mari de cap, cu dureri pulsative în toată zona capului. Asta am spus-o unui medic, care m-a sfătuit să fac un RMN', a spus Mariana Moculescu.

Mariana Moculescu: „Nu vreau să mor”

Mariana Moculescu se teme foarte mult pentru viața ei, motiv pentru care și-a alertat fiica, Nidia. Vedeta i-a transmis fiicei sale că în cazul în care nu răspunde la telefon vreme de 24 de ore să ia măsuri de urgență.„I-am dat mesaj fiicei mele și am rugat-o să îmi mai dea mesaj din când în când, pentru că noi oricum ținem legătura și i-am spus că dacă nu răspund în 24 de ore la mesaj să își ridice un semn de întrebare în ceea ce mă privește, pentru că nu vreau să mor. Pe mine nu mă vizitează nimeni, sunt singură cu pisicuța mea și nu vreau să pățesc una ca asta'a mai spus fosta soție a lui Horia Moculescu.

Bruneta a mai spus că o voce inspirată din suflet i-ar fi spus că ceva rău i se va întâmpla. Mariana Moculescu ar fi simțit același lucru când a divorțat de Horia Moculescu. „Am auzit o voce inspirată în suflet, care mi-a zis că o să mor curând. Nu este prima dată când primesc un astfel de mesaj. S-a întâmplat și înainte de divorțul cu Horia'.

Cum s-au cunoscut Horia și Mariana Moculescu

Horia Moculescu este un compozitor îndrăgit, iar în trecut a fost căsătorit cu Mariana, cea care i-a dăruit o fiică. Din cauza neînțelegerilor, cei doi au ajuns la divorț, iar ani de zile, Mariana Moculescu i-a adus acuzații grave. Bruneta a povestit cum a fost cucerită de celebrul artist.

,,Felul lui m-a făcut să mă îndrăgostesc de el, pentru că este un bărbat cu șarm. Avea 48 de ani când l-am cunoscut, iar eu 18. Era foarte romantic, venea la întâlniri cu flori, cu buchete mari de liliac în luna ianuarie. Mă aștepta în gară cu buchete imense de trandafiri. Îmi cumpăra cadouri care pentru mine, copil fiind, lucrurile respective mă înnebuneau. Erau lucruri micuțe din tari străine, care ma fascinau în acea perioadă a comunismului’, a dezvăluit Mariana Moculescu pentru Antena Stars.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton