Maria Dinulescu, desemnată cea mai bună actriță la un festival de film din Florida: "A fost o filmare foarte greu de realizat, pentru că povestea este bazată pe situația unei persoane care s-a sinucis..." / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Maria Dinulescu a fost desemnată cea mai bună actriță la un festival de film din Florida – Flagler Film Festival – pentru rolul pe care l-a făcut în pelicula 'How She Didnt Die', regizată de Antonio Tibaldi. Vedeta a filmat pentru acest scurtmetraj în SUA, la începutul pandemiei de coronavirus. Rolul nu a fost deloc unul simplu de realizat, având în vedere că filmul are la bază povestea unei persoane care s-a sinucis.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Recent, Maria Dinulescu a fost aleasă cea mai bună actriță la un festival de film din Florida, și anume Flagler Film Festival. Rolul interpretat de actrița din România nu a fost unul simplu, cu atât mai mult cu cât personajul ei s-a sinucis, iar filmul este inspirat dintr-o poveste adevărată. Într-un interviu pentru viva.ro, vedeta vorbește despre această distincție, dar și despre rolul pe care l-a jucat în această producție.

A7S01817A7S01817

Citește și: Maria Dinulescu vinde case în Dubai ca să investească în actorie: Sigur voi face banii pentru film'/ VIDEO EXCLUSIV

Citește și: Ce vrea să facă actrița Maria Dinulescu cu banii câștigați din afacerea cu imobiliare din Dubai: „Profitul este garantat'

Citește și: Gabriela Cristea a avut nevoie de psiholog, după divorțul de Marcel Toader. Ce s-a întâmplat cu banii pierduți în afacerile cu fostul soț: „Aș putea să mă războiesc cu fiul lui, dar…' / EXCLUSIV

Citește și: Anda Adam, despre relația cu Yosif Mohaci, după o lună de căsnicie: „Sper că cel mai frumos cadou de la el o să vină curând și o să fie…” Cum se înțelege soțul artistei cu fiica ei, Evelin / EXCLUSIV

Maria Dinulescu, cea mai bună actriță la un festival de film din Florida: 'A fost o filmare foarte greu de realizat…'

Maria Dinulescu a fost desemnată cea mai bună actriță la – Flagler Film Festival, din Florida, pentru rolul pe care l-a făcut în scurtmetrajul 'How She Didnt Die', regizat de Antonio Tibaldi. Actrița a povestit că filmările pentru această producție au avut loc în America, la începutul pandemiei de coronavirus.

Mai mult, Maria Dinulescu dezvăluit că filmarea nu a fost eloc ușor de realizat, având în vedere că pelicula are la bază povestea unei persoane care și-a luat viața.

'Am filmat acest scurtmetraj în plin început de pandemie în USA. Pregătirile au fost în New York și Los Angeles, iar filmările propriu-zise, în Joshua Tree. A fost o filmare foarte greu de realizat, pentru că povestea este bazată pe situația unei persoane care s-a sinucis', a declarat Maria Dinulescu pentru viva.ro.

Straniu este că atât regizorul, cât și producătorul peliculei și-au pierdut mamele în același fel, adică prin sinucidere.

'Mai puternic decât atât este faptul că atât regizorul, cât și producătorul și-au pierdut mamele în același mod – și-au pus capăt zilelor', a mai declarat Maria Dinulescu pentru viva.ro.

Maria Dinulescu: 'Nu a fost deloc ușor'

Maria Dinulescu susține că nu i-a fost deloc ușor să construiască un astfel de personaj. Actrița mai spune că, în ultima zi de filmare, a avut loc și un eveniment nefericit, în care au fost implicate două persoane care au făcut parte din acest proiect. Mai exact, cei doi asistenți ai vedetei au suferit un grav accident de automobil.

'Nu a fost deloc ușor să construiesc un personaj de o asemenea avengură, care să fie reprezentat în fața acestor două persoane. Peste toate, în ultima zi de filmare, cei doi asistenți ai mei au avut un accident foarte grav de mașină', ne-a mai declarat Maria Dinulescu.

Maria Dinulescu: 'Nu voi mai juca personaje create pe baza unor situații reale'

În urma acestei experiențe, dublată și de acel accident nefericit, Maria Dinulescu și-a promis că nu va mai interpreta niciodată personaje construite pe baza unor situații reale.

'Mi-am promis că nu voi mai juca personaje create pe baza unor situații reale, de un asemenea dramatism', a precizat Maria Dinulescu.

Maria Dinulescu s-a mutat în Dubai, în urmă cu un an, și lucrează în domeniul imobiliar. Vedeta vinde case și a fost promovată în urma realizărilor pe care le-a avut în acest timp. Cu toate acestea, actrița susține că visul ei rămâne să își regizeze propriul film.

'Sunt în Dubai, unde încerc să îmi construiesc o stabilitate financiară vânzând proprietăți. Am fost promovată senior team leader, dar visul meu rămâne să îmi regizez propriul scurtmetraj', a mai declarat Maria Dinulescu.

Foto: arhiva personală

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton