Marian Godină a devenit tată. Prima imagine cu micuța: "Fetița noastră..."

 Raiciu Adriana
.

Marian Godină a devenit tată. Este mare sărbătoare în familie lui Marian Godină! În urmă cu două zile, celebrul polițist a deveni tătic pentru prima oară. Soția acestuia, Georgiana, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar pe rețelele de socializare a apărut și prima imagine cu bebelușa. Ce nume au ales părinții pentru micuță?

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Marian Godină și soția lui, Georgiana, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit în anul 2018, în aceeași zi cu Meghan Markle și Prințul Harry, mai exact în data de 19 mai. Nași de cununie le-au fost Traian și Gabriela Berbeceanu, iar polițistul a postat o serie de fotografii de la nuntă, pe contul său de socializare.

godina-mariangodina-marian

Acum, celebrul polițist și partenera sa sunt în culmea fericirii, întrucât au devenit părinți pentru prima oară. Anunțul a fost făcut de Marian Godină pe pagina sa de Facebook!

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Marian Godină, cel mai faimos polițist de pe internet

Citește și: Marian Godină, apariție la Antena 1.Polițistul urcă pe scena de la iUmor

Citește și: Ce o deranjează pe Andra la Cătălin Măruță. Ce a spus despre soțul ei, în direct: „Vreau să fiu binedispusă, ca să nu mă enervez. Știi cum e?’

Citește și: Anamaria Prodan, picanterii din viața intimă:„Doar sex în grup n-am făcut, în rest, am făcut de toate. Ce mesaj are pentru Reghe

Marian Godină a devenit tată

În data de iulie 2022, Marian Godină și soția sa au devenit părinți pentru prima oară. Georgiana a dus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar polițistul a postat deja prima imagine cu fiica sa, în timp ce o ține în brațe, în maternitate.

Totodată, la descrierea fotografiei, acesta a spus și ce nume a ales pentru micuță. Fiica celor doi îndrăgostiți se va numi Maria.

Fetița noastră, Maria', este mesajul scris de Marian Godină pe rețelele de socializare, în dreptul imaginii în care apare alături de cea mică.

Zeci de mesaje au curs în mediul online pentru proaspătul tătic, iar printre cei care i-au transmis un gând bun a fost și nașul Traian Berbeceanu.

'Sa fiți sănătoși și bucuroși cu toții, distracția abia acum incepe! Scumpă de ea, e așa de micuța că zici ca-n mâinile tale e o shaorma', 'Să crească mare, să fie sănătoasă și fericită! Recuperare ușoară mamei! De acum intri în clubul taților de fete, Marian Godină!', 'Să crească mare, să fie sănătoasă, să vă aducă doar bucurii!', sunt o parte din mesajele primite.

Cine este Marian Godină

Marian Godină, născut pe 7 septembrie 1986, este un polițist din Brașov, care a devenit cunoscut în urma postărilor sale de pe rețelele de socializare.

A debutat ca scriitor cu Flash-uri din sens opus, urmată de Pablo the Alpacascrisoarea, În misiune cu Marian și Pădurea. Din 20 decembrie 2006 lucrează în Poliţia Română şi spune despre el, cu umorul caracteristic: „Sunt polițist de 10 ani. Numai mama nu s-a obișnuit cu asta, iar atunci când mă sună și îi zic că nu pot vorbi, că-s la poliție, mă întreabă ce-am făcut.’

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton