Adevărul despre relația dintre Laurette și iubitul ei, fotbalistul Magaye Gueye: "Toată lumea se ceartă și se împacă"

 Dumitrache Laura
.

Laurette Atindehou formează un cuplu cu fotbalistul Magaye Gueye. Cei doi sunt împreună de ceva vreme, iar recent mulatra a plecat în la Paris, acolo unde locuiește iubitul ei. Deși au existat neînțelegeri între ei, Laurette și iubitul ei au decis să le dea uitării și să se bucure de iubirea lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

De-a lungul timpului, despre relația lor s-a spus de multe ori că nu ar fi fost una perfectă. De asemenea s-a vorbit despre infidelitatea fotbalistului, despre faptul că a fost a fost prins dopat, motiv pentru care a plecat din România. În trecut, Laurette a povestit că relația cu Magaye a trecut prin multe momente neplăcute, dar au reușit să treacă peste ele.

LauretteLaurette

Cei doi s-au cunoscut la Paris, în cadrul unei petrecerila care au participat mai mulți prieteni comuni. De atunci, cei doi sunt de nedespărțit. Magaye a plecat din România și s-a mutat la Paris, iar mulatra a decis să dea o fugă în brațele iubitului ei.

Citește și: Aris Eram, fiul Andreei Esca, are un talent ascuns.Momentul emoționant în care cântă la pian

Citește și: Daniela Gyorfi și George Tal sunt împreună de 17 ani, dar nu s-au căsătorit:”Am fost și despărțiți, dar…”

Citește și: Ce nu ar face Dan Negru pentru bani, deși are faimă de zgârcit:”Primesc săptămânal oferte, dar le-am refuzat pe toate”

Citește și: Ce dietă ține Ilinca Vandici:„Mi-e poftă de dulciuri multe, de stafide în ciocolată, ciocolată, cozonac…'

Laurette și iubitul ei, fotbalistul Magaye Gueye, escapadă romantică la Paris

Laurette trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Mulatra trăiește o poveste de dragoste alături de fotbalistul Magaye Gueye. Cei doi sunt împreună de mult timp, dar sportivul a plecat la Paris. Recent, vedeta a decis să plece la iubitul ei, pentru a petrece timp alături de el. Deși relația lor a trecut prin multe cumpene, Laurette și Magaye au lăsat deoparte neînțelegerile și sunt mai fericiți ca niciodată.

Adevărul despre relația dintre Laurette și iubitul ei, fotbalistul Magaye Gueye

Deși relația vedetei cu fotbalistul Magaye Gueye a avut parte de momente neplăcute, flăcăra iubirii este încă vie. După nenumărate împăcări și despărțiri, Laurette a decis să lase totul în urmă și să se bucure de moment. După ce s-a zvonit că s-au despărțit, Laurette a mărturisit că nu s-au despărțit.

„Sunt cu iubitul meu, același iubit… El aici locuiește!Nu sărbătorim nicio împăcare. Păi ce să ne împăcăm că… toată lumea se ceartă și se împacă!', a declarat Laurette Atindehou pentru CANCAN.RO.

Laurette pleacă în vacanță în Turcia cu fiica sa

După ce se va întoarce de la Paris, Laurette își dorește să plece în vacanță alături de fiica ei. Cele două plănuiesc să plece în Turcia, pentru a se bucura împreună de liniște.

„Sunt în vacanță, mă întorc săptămâna viitoare și săptămâna viitoare o să plec și cu fetița în vacanță în Turcia. Mergem doar noi două.Ea este în vacanță la mama pentru că în fiecare vară, când ia vacanța de vară, merge la mama în vacanță, la bunici, la țară', a încheiat Laurette.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton