Maria Sharapova s-a logodit cu un om de afaceri britanic: "Am spus da din prima zi"

 Oana Pantazi
.

La aproape un an după ce a renunțat la carieră, Maria Sharapova s-a logodit cu omul de afaceri Alexander Gilkes. Tenismena, în vârstă de 33 de ani, este pregătită deja să-și întemeieze o familie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Maria Sharapova s-a logodit cu omul de afaceri britanic Alexander Gilkes (42), om de afaceri și cofondator al casei e licitații Paddle 8. Cei doi și-au confirmat relația în 2018, iar acum sunt pregătiți să-și întemeieze o familie.

Marți, tenismena a confirmat vestea pe contul ei de socializare, unde a postat mai multe imagini și filmulețe cu iubitul ei.

„Am spus da din prima zi în care ne-am întâlnit. Acesta a fost micul nostru secret, nu-i așa @gilkesa’, a fost mesajul Mariei Sharapova. 

Maria-Sharapova-s-a-logoditMaria-Sharapova-s-a-logodit

Și iubitul ei a împărtășit cu fanii de pe Instagram vestea:

„Îți mulțumesc că m-ai făcut un băiat foarte, foarte fericit! Abia aștept s[ te iubesc o viață întreagă și să învăț de la tine @mariasharapova”, a fost replica lui Gilkes.

Citește și: Dialog halucinant între Bianca Drăgușanu și prietenul lui Alex Bodi:'Dacă iese de acolo și mă terorizează, îl bag la pușcărie'

Citește și: Probleme grave pentru Ionuț Belei. Câștigătorul de la Chefi la cuțite, dus de urgență cu ambulanța la spital:„Am rămas fără aer'

Citește și: Raluca Moianu, dezvăluiri emoționante la doi ani de la moartea soțului său: „Ar fi dorit să fim cât de fericite putem'

Citește și: De ce refuză Augustin Viziru să o expună pe mama fetiței sale:„Să mă suporți pe mine nu este foarte ușor'/ EXCLUSIV

Maria Sharapova s-a logodit cu prietenul Prințului William

Viitorul soț al Mariei Sharapova are legături cu familia regală britanică, omul de afaceri fiind într-o relație apropiată cu Prințul William cu care a fost coleg de facultate, dar și o legătură neașteptată cu… Meghan Markle.

Gilkes a fost căsătorit cu designerul Misha Nonoo, cea care i-a făcut cunoștință lui Meghan Markle cu Prințul Harry. Omul de afaceri și designerul au divorțat însă în 2016, după un mariaj de 13 ani.

Înainte de Gilkes, Maria Sharapova a fost iubita tenismenului Grigor Dimitrov și a avut o relație și cu artistul Adam Levine, de la Maroon 5. În trecut, tenismena a fost logodită cu baschetbalistul sloven Sasha Vujacic de la Los Angeles Lakers, dar cei doi s-au despărțit în 2012.

Alexander Gilkes este un om de afaceri britanic, născut și crescut la Londra. El locuiește însă la New York din 2004, iar în 2017 a primit titlul de cel mai creativ antreprenor' din partea revistei de business Fast Company.  

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton