De ce a apelat Theo Rose de la Bravo, ai stil! la psiholog: "Mă țin ocupată cât mai mult"

 Cica Cristina
.

Theo Rose, finalistă la Bravo, ai stil! Celebrities a dezvăluit că a apelat la psiholog pentru a-și gestiona anxietatea și atacurile de panică. Artista susține că se simte mult mai bine de când face terapie. Un plus l-a constituit și faptul că a fost ocupată mereu la filmările de la Kanal D.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose de la Bravo, ai stil! Celebrities se numără printre favorite și are mari șanse să câștige premiul cel mare în acest sezon. Artista pare mereu că este calmă și încearcă să evite pe cât posibil certurile cu colegele sale de platou.

În ciuda aparențelor, vedeta ne-a spus că nu este deloc o fire calmă. Se enervează destul de des și, în plus, se confruntă să gestioneze anxietatea și atacurile de panică.

Theo-Rose-Bravo-ai-stil-1Theo-Rose-Bravo-ai-stil-1

Theo Rose de la Bravo, ai stil!, susținută de iubitul ei

Pentru a gestiona toate stările prin care trece, Theo Rose de la Bravo, ai stil! Celebrities a apelat la ajutor de specialitate. În plus, cântăreața a sublinit și cât de norocoasă este să-l aibă pe iubitul ei aproape. Nepotul lui Nea Mărin o sprijină și o liniștește ori de câte ori ea se află în impas.

„Este un om minunat și, cu toate că nu este mult mai mare decât mine, mă susține. Avem o relație extraordinară, am evoluat împreună. Când ne-am cunoscut nici eu, nici el nu știam foarte bine cum să facem (…) Și mai este și frumos! E greu pentru cel de lângă tine să înțeleagă ce se întâmplă cu tine. M-a susținut în chestia asta, am apelat la terapie și sunt bine’, a declarat Theo Rose.

Theo Rose: „Acum sunt bine, am apelat la terapie”

De asemenea, în demersul ei de a face terapie, Theo Rose de la Bravo, ai stil! Celebrities este suțintă de familie și apropiați.

„Acum sunt bine, am apelat la terapie. Faptul că sunt aici, că sunt foarte ocupată și că petrecem foarte mult timp la filmări, mă ajută extrem de mult; este o altă energie, interacționez în permanență cu alți oameni, te schimbi, te machiezi… Ma țin ocupată cât mai mult și încerc să fiu optimistă!’, a mai transmis Theo Rose, finalistă la Bravo ai stil! Celebrities.

Citește și: Aparențele înșală! Theo Rose, adevărul despre Bravo, ai stil!:”Nu sunt deloc o fire calmă”/ INTERVIU

Citește și: Cum arată Theo Rose de la „Bravo, ai stil! Celebrities” fără machiaj:”Regina stilului”

Citește și: Theo Rose de la Bravo, ai stil! Celebrities, totul despre relația cu nepotul lui Nea Mărin:”E inteligent și superb!” Cum s-au cunoscut / EXCLUSIV

Citește și: De ce refuză Augustin Viziru să o expună pe mama fetiței sale:„Să mă suporți pe mine nu este foarte ușor'/ EXCLUSIV

Theo Rose, despre iubitul ei: „Îmi place foarte tare că e protector”

Theo Rose se simte protejată și în siguranță cu iubitul ei. Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities are numai cuvinte de laudă la adresa partenerului ei.

Îmi place foarte tare că e protector. Nu e nevoie să fie fizic cu mine ca să mă simt protejată. Dă un telefon şi cineva are grijă să fiu în siguranță oriunde aş merge. Pe lângă asta, e descurcăreț. Pentru el nu există situație fără rezolvare, ceea ce, de multe ori, mă salvează.

Eu mai am momente de blocaj, când efectiv rămân fără resursele pentru a găsi o rezolvare, şi atunci intervine el, salvându-mi viața. E şi foarte inteligent. Are cunoştințe din aproape orice domeniu şi e foarte curios să afle tot mai mult. De frumusețe nu mai zic… E superb! Defectele lui ar fi următoarele: e dezordonat, iar asta mă scoate din sărite de cele mai multe ori. Se enervează foarte rar, dar, atunci când o face, îşi revine foarte greu, şi asta mă agită teribil în acele situații. Şi aici se cam termină lista cu defectele lui Alex”, ne-a spus Theo Rose într-un interviu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton