Maria Ilioiu și Andreea Tonciu, scandal la "Bravo, ai stil! Celebrities". "Tu te uiti cum arăți...". Schimb de replici fabulos

 Cica Cristina
.

Un nou scandal la Bravo, ai stil! Celebrities', cu Andreea Tonciu si Maria Ilioiu în prim-plan. Cele două concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities' și-au aruncat vorbe grele în timpul emisiunii prezentate de Ilinca Vandici.

Andreea-TonciuAndreea-Tonciu

Război total între Andreea Tonciu și Maria Ilioiu la Bravo, ai stil! Celebrities'. La finalul show-ului, Maria Ilioiu nu a ezitat să alimenteze în continuare disputa avută cu Andreea Tonciu și i-a precizat că nici bine nu s-au întâlnit, că bruneta a și sărit pe ea ca o ciocănitoare. De cum a auzit comparația făcută, replica a venit ca un fulger.

Tu te uiti cum arăți, măi, fată? Eu nici nu știu cine e domnișoara asta! Eu n-am venit aici să mă cert și nu-i permit ei să mă jignească. Te rog frumos să-ți retragi cuvintele!', a spus Andreea Tonciu la Bravo, ai stil! Celebrities'.

Citește și: Andreea Tonciu s-a dezbrăcat pentru Cătălin Botezatu, în prima ediție Bravo, ai Stil Celebrities! „Pentru tine o fac, ești cel mai sexy'

Scandalul de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la TV în mediul virtual

Scandalul nu a rămas doar pe micul ecran, ci s-a mutat și pe rețelele de socializare. Maria Ilioiu a scris pe Instagram în legătură cu cearta de la Bravo, ai stil! Celebrities' și a menționat într-un comentariu că nu ar mai fi participat la show dacă ar fi știut că o sa vină și Andreea Tonciu, scrie cancan.ro.

Dragilor, sper să vedeți dincolo de tatuaje și roluri și pentru că cel mai ușor în viață este să judeci înainte să cunoști și să înțelegi, nu puneți etichete! Vreau să înțelegeți că nu am atacat pe nimeni, fără să fiu acuzată înainte, de lucruri pe care nu le-am făcut… Vă mulțumesc celor care îmi sunteți alături, celor care mă criticați și păstrați decentă și, cu fiecare zi, sper să reușesc să fac față provocărilor, iar dacă îmi puteți sugera sau recomanda anumite lucruri, le aștept cu drag!', a scris Maria Ilioiu pe Instagram.

Sursa foto: Instagram, Facebook

Citește și: Cine sunt concurentele de la Bravo, ai stil! Celebrities. Surprize de proporții pentru telespectatori

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton