Mihaela Călin, șocată de reacția celor de la 112 după ce a avut un accident de mașină: ”Nu te ajută și te mai și jignesc”

 Oana Popoiag
.

Mihaela Călin, prezentatoarea Observatorului de la Antena 1, a relatat o experiență extrem de neplăcută pe care a avut-o cu serviciul de urgență 112 în urma unui accident de mașină serios. Vedeta a povestit că reacția polițiștilor de la telefon a fost una total nepotrivită.

În ultimul an, experiențele neplăcute și, din păcate, de multe ori dramatice ale românilor cu serviciul de urgență 112 au crescut simțitor. După cazul Caracal și modul în care au gestionat cei de la 112 apelul Alexandrei Măceșanu, opinia publică a explodat.

Mihaela Călin, șocată de reacția operatorilor de la 112

Mihaela Călin, prezentatoarea Observatorului de la Antena 1, are propria experiență neplăcută cu serviciul de urgență 112. Aceasta a povestit public despre momentul în care a sunat la 112 să anunțe accidentul neplăcut de mașină, ce a avut loc la finalul lui 2019.

'M-a făcut să înțeleg (nr. experiența) că nu are rost să suni la 112 pentru că oricum ăia nici nu vor să înțeleagă ce ai pățit. Iar instituție mai jenantă ca Poliția Română efectiv nu există! Îmi zicea un polițist la telefon că nu am nevoie de echipaj de la rutieră, sa fac amiabilă, deși tocmai îi spusesem că sunt 3 mașini implicate. Doar ca să nu se miște de pe scaun! Efectiv deranjezi când suni la 112! Discuția cu operatorii este umilitoare și degeaba! Mi-am amintit de cazul de la Caracal…', a mărturisit Mihaela Călin, care s-a întors la pupitrul Observatorului în noiembrie 2019, după o pauză de 4 luni, timp în care s-a dedicat băiețelului său nou-născut.

'Adevărul e că dacă pățești ceva în țara asta trebuie să suni un prieten, nu la 112, pentru că nici nu te ajută și te mai și jignesc', a completat Mihaela Călin.

Mihaela CălinMihaela Călin

Foto: Instagram

Citește și: Episodul negru din trecutul concurentei Deea Codrea de la 'Bravo, ai stil Celebrities'. Bruneta și-a deschis sufletul si a vorbit despre divorț

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton