Maria Ilioiu s-a despărțit de iubit: "Revin la viață"

 Oana Pantazi
.

Maria Ilioiu, devenită celebră la Insula iubirii și, mai apoi, la Bravo, ai stil!, s-a despărțit recent de iubit și, prin intermediul unui mesaj postat pe contul de socializare, le-a dat de înțeles fanilor ei că este o femeie liberă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Maria Ilioiu s-a despărțit recent de iubit și a ținut să împărtășească această veste și cu fanii săi de pe contul de socializare. Cunoscuta ispită de la Insula iubirii a dat însă de înțeles că nu este atât de afectată de recenta despărțire.

Ilioiu-Maria-2Ilioiu-Maria-2

Maria Ilioiu s-a despărțit de iubit

În ultima vreme, viața Mariei Ilioiu a fost dată peste cap după ce, anul trecut, a fost desfigurată de un tratament cosmetic, iar acum, se pare, focoasa ispită de la Insula iubirii a mai bifat o nereușită…

Citește și: Alina Laufer și gemenii născuți prematur se externează, după 6 săptămâni petrecute la spital: „M-am rugat la Dumnezeu”

Citește și: Cum arată Gina Pistol la două săptămâni după ce a născut. A slăbit enorm:„Am ajuns la măsura S’

Citește și: Ciprian Silași de la Exatlon a devenit tată pentru a doua oară.Soția lui a născut un băiețel

Citește și: Cristina Cioran, însărcinată la 44 de ani: „Ne-am dorit foarte mult un copil!”

Maria Ilioiu a mărturisit recent că s-a despărțit de iubit, făcând publică vestea în mediul online. Într-un InstaStory pe Instagram, ea a postat un filmuleț însoțit de un mesaj în care își anunță revenirea la statutul de femeie liberă… Cel puțin așa a lăsat să se înțeleagă.

'Nu știu voi cum sunteți, dar eu, mereu când mă despart, revin la viață…', a scris Maria pe contul său de Instagram.

Mutilată de un tratament cosmetic

Nu e un secret pentru nimeni că Maria Ilioiu trăiește din imagine și că lookul ei trebuie să fie întotdeauna unul perfect. Din păcate însă, din încercarea de a-și aduce unele îmbunătățiri, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a fost la un pas de dezastru. Maria Ilioiu s-a confruntat cu probleme grave după un tratament, aparent banal, pe care și l-a făcut la nivelul feței. În încercarea de a obține un ten fără cusur, fosta ispită s-a ales cu cicatrici.

Maria Ilioiu a făcut un peeling, o procedură chimică, care presupune eliminarea primului strat de piele cu ajutorul unui aparat cu ace. Ea a acuzat clinica că nu i s-ar fi spus ce efecte adverse ar putea surveni în urma procedurii, în timp ce reprezentanții clinicii au menționat că ea nu ar fi respectat recomandările făcute.

„Pielea arată ca și cum e tăbăcită, arată de parcă a bătut-o cineva pe un fund de lemn până s-a făcut praf. Arăt așa din cauza unui procedeu făcut la o clinică de chirurgie estetică, fix unde un anumit doctor, care nici nu știu dacă este specializat să facă această procedură sau nu, mi-a făcut un peeling chimic. În loc să distrugă primul strat al pielii, a distrus toate straturile pielii, iar eu voi rămâne cu cicatrici pe viață. Pe față, dragii mei, nu pe picior, nu pe altă suprafață a pielii, ci pe față. Aș vrea să fac orice să nu mai arăt așa după trei luni de zile și sper că ați văzut ce am pățit, mărturisea Maria Ilioiu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton