Alina Laufer și gemenii născuți prematur se externează, după 6 săptămâni petrecute la spital: "M-am rugat la Dumnezeu"

 Mirea Roxana
.

Ilan Laufer este în culmea fericirii. Acesta a anunțat că mâine, 25 martie, cei doi copii și soția lui, Alina Laufer, vor fi externați. Soția acestuia a născut pe 15 februarie și, în continuare, se află internată în spital împreună cu gemenii. Copiii au venit pe lume prematur, la 29 de săptămâni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ilan Laufer a anunțat pe contul său de Instagram că joi va merge să îi aducă acasă pe Alina Laufer și pe cei doi copii ai lor. Acesta este cât se poate de fericit că așteptarea a luat sfârșit și de-abia așteaptă să îi aducă pe toți acasă.

2-132-13

„Dragi prieteni, am foarte mari emoții. Mâine îi aduc acasă pe prințișorii mei iubiți și pe mama lor, eroina mea. Toți sănătoși și voinici, așa cum m-am rugat zilnic la Dumnezeu.

Abia aștept să îi iau acasă pe toți!', a scris Ilan Laufer pe Instagram.

Alina Laufer: „Gemenii au crescut măricei'

După cinci săptămâni de când sunt internați în spital, starea gemenilor se îmbunătățește de la o zi la alta. Chiar și Alina se simte mai bine și proaspăta mămică este fericită că micuții au luat mult în greutate și au acum două kilograme.

Citește și: Alina Laufer, de șase săptămâni în spital cu gemenii născuți prematur:„Îi hrănim cu biberonul'

Citește și: Scene demne de Romeo și Julieta cu Alina și Ilan Laufer.Ce s-a întâmplat la spital

Citește și: Cum arată Gina Pistol la două săptămâni după ce a născut. A slăbit enorm:„Am ajuns la măsura S'

Citește și: Ciprian Silași de la Exatlon a devenit tată pentru a doua oară.Soția lui a născut un băiețel

„Gemenii au crescut măricei, deja au depășit 2 kg. Sunt foarte bine, sunt îngrijiți. Am avut o echipă de medici fantastici aici [Maternitatea Giulești]. (…) Nu mai mănâncă prin gavaj deja, încercăm cu biberonul. În ultimele zile m-am stresat destul de mult pentru că am doi. (…)

În ultimele două zile i-am îndopat ca pe gâște, nu-i las până nu termină aproape tot din biberon. În clipa în care vor lua în greutate mâncând de la biberon o să plecăm și noi acasă. Ilan ne așteaptă. A pregătit și mai bine camera lor', a dezvăluit Alina Laufer în emisiunea Teo Show.

Alina Laufer: „Mă pregătește pentru ceea ce urmează '

Alina Laufer a născut pe 15 februarie și, din cauză că gemenii s-au născut prematur, aceasta a rămas internată în spital de atunci. În tot acest timp, Alina nu a stat degeaba după ce starea ei de sănătate s-a îmbunătățit și a început să se pregătească pentru aventura frumoasă care va urma.

Aceasta a postat o fotografie în care ține în mână cartea Somn sănătos pentru un copil fericit, alături de care a scris:

O lectură foarte educativă care mă pregătește pentru ceea ce urmează… Gemenii sunt foarte bine, au avut o evoluție fantastic de bună, iar mami vrea să fie pregătită cu soluții pentru orice problemă'.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton