Maria Hîngu, declarații neașteptate despre Sindy, de la Survivor: "Pare naivă, dar ascunde..."

 Cica Cristina
.

Maria Hîngu, recent eliminată de la Survivor, a revenit în țară! Fosta Războinică a vorbit despre ce se întâmplă în spatele camerelor de luat vederi și cum și-a perceput ea colegii. Maria a spus lucrurilor pe nume și, spre suprinderea multora, Sindy a fost prezentată într-o lumină diferită.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Maria Hîngu este ultima concurentă care a fost eliminată din echipa Războinicilor. Sportiva a spus deja că a picat într-o strategie proastă, care i-a adus eliminarea.

Invitată la o emisiune, Maria nu s-a ferit să spună exact ceea ce crede. Nu a menajat pe nimeni și a spus exact cum a perceput ea lucrurile din interior.

Maria-Hîngu-1Maria-Hîngu-1

Maria Hîngu, despre Sorin: Era 'seful' pe traseu

Maria a început să vorbească despre Sorin Pușcașu, la adresa căruia a avut cuvinte de laudă. A subliniat că este un bun antrenor și el ar fi fost „motorul' care i-ar fi ajutat pe colegii săi să se adune pe traseu.

'Nu e vorba de șefie, am mai spus-o și acolo…fiecare are rolul lui acolo, nu că ne-am impus noi..fiecare are o persoanlitate, Sorin era 'seful' pe traseu, în el se regăseau foarte multi. Eu l-am considerat de la început un antrenor foarte bun', l-a caracterizat ea pe Sorin.

Maria Hîngu: „Starlin era preotul nostru'

Pentru Maria Hîngu, Starlin era cel care încerca să-i țină departe de conflicte și tensiuni. 'Starlin era preotul nostru, să zic așa. Este omul care încheie discuțiile și certurile, ntr-un mod frumos. Starlin e omul care facer rugăciunea, e omul care completează, în nici un caz nu vrea să-i ia fața lui Sorin. Fiecare face ceea ce-i descrie. Fiecare avea ceva de făcut'.

Maria Hîngu a avut câte ceva de spus despre fiecare fost coleg din echipa Războiniclor în parte. Despre Albert Oprea a spus că este neasumat, despre Marilena – că era foarte deteminată, despre Sorin că era echilibrat, iar pe Musty l-a caracterizat ca fiind creativ.

Citește și: Cum arăta Maria Hîngu de la Survivor înainte de emisiune.Avea părul lung și se îmbrăca sexy

Citește și: Maria Hîngu de la Survivor lucrează de la 16 ani și a candidat la Primăria din comuna ei:”Nu am ajuns în vârf”/ EXCLUSIV

Citește și: Sindy, îndrăgostită de un coleg de la Survivor? Sorin:„Vrei să îl faci gelos pe…'

Citește și: Cum a început relația dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan:„Înnebuneam când apărea'. De ce au refuzat să se afișeze împreună / EXCLUSIV

Maria Hîngu, despre Mellina: „Sufletistă'

De asemenea, cu toate că de-a lungul timpului a fost dur criticată de alți colegi, Maria s-a apropiat de Mellina, despre care a spus că era sufletistă.

Lista nu s-a terminat aici, astfel că a continuat cu Roxana Ghiță – prințesica, delicată, e o artistă, Andrei – cel mai tăcut băiat, închis, Starlin – un om cu un suflet extraordinar de mare, e cel mai bun om, blând.

Despre Alin, adesea criticat, Maria a spus că ar fi fost un om care epatează, de la început și până la sfârșit. Pe Marius l-a catalogat drept omul glumelor, era glumețul grupului, iar pe Romina a văzut-o ca pe o persoană foarte deschisă și care s-a adaptat ușor.

Maria Hîngu, despre Sindy: „Face strategii foarte bune'

Surpriza a venit când a vorbit despre Sindy. Maria Hîngu este de părere că doar pare naivă, în spatele chipului angelic se ascund niște strategii bine puse la punct.

„O tipă care pare naivă, dar ascunde foarte multă inteligență. Poate fi ea omul ala „mutul f*** pamântul'. Face strategii foarte bune, în spatele acelui chip angelic și al acelei voci!', a conchis Maria Hîngu.

Maria Hîngu ar reveni la Survivor

În ceea ce privește plecarea ei, Maria Hîngu susține că ar reveni la Survivor, dacă i s-ar mai da această ocazie.

Votul de la Albert a venit cu o explicație din asta… Eu sunt omul care are cel mai puține șanse să aducă punctul care să facă diferența? Am participat la multe ștafete, am participat la final, de asta intram la ștafeta, pentru că lumea credea că eu pot aduce punctul.

Dacă mi s-ar propune să mă întorc sau să merg la următoare ediție, m-aș întoarce de cinci ori. M-am adaptat foarte bine, mi-am găsit o grămadă de lucruri de făcut', a spus Maria, potrivit wowbiz.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton