"Eu nu trăiesc din pensie". Maria Dragomiroiu a reacționat după ce a fost criticată pentru că merge în vacanțe de lux

 Dumitrache Laura
.

Maria Dragomiroiu a reacționat pe rețelele de socializare după ce a fost criticată că se plânge de pensia mică, dar merge în vacanțe de lux. Vedeta a vrut să clarifice situația și a explicat că nu trăiește din pensia primită lunar de la stat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Maria Dragomiroiu, în vârstă de 67 de ani, este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România. În timpul liber, vedeta merge împreună cu soțul ei în vacanțe, unde se bucură de locuri minunate. Chiar și așa, unii internauți au criticat-o dur pe artistă, fiind de părere că aceasta se plânge de pensia mică, dar merge în vacanțe de lux.

mariamaria

Artista are o carieră de succes și este mereu invitată să cânte la diferite evenimente. Pentru a opri criticile internauților la adresa ei, Maria Dragomiroiu a explicat că nu trăiește din pensia lunară.

Citește și:Maria Dragomiroiu și soțul ei pleacă în prima lor vacanță, în cei 35 de ani de căsnicie: „Eu am vrut să merg la mine la țară, dar…'

Citește și:Maria Dragomiroiu, adevărul despre scandalul cu Elena Merișoreanu: „O rog frumos să nu mă mai înjure”

Citește și: „Diagnostice șocante, despărțirea de tatăl fetiței, pierderea afacerii”. Adina Buzatu a avut o viață plină de greutăți

Citește și:Cine este și cu ce se ocupă Petru, fiul lui Florin Călinescu: „Mi-a fost puțin teamă să nu intru în umbrela asta: e băiatul lui…'

Maria Dragomiroiu a reacționat după ce a fost criticată pentru că merge în vacanțe de lux

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară de la noi din țară. Artista are o carieră de succes și este chemată să cânte la numeroase evenimente. Atunci când are timp liber, cântăreața merge în vacanțe alături de soțul ei, Bebe Mihu. În ultima perioadă, solista a fost criticată de unii internauți că s-ar plânge de pensia mică, dar merge deseori în vacanțe de lux. Sătulă de comentariile răutăcioase, Maria Dragomiroiu a vrut să clarifice situația și a vorbit într-o emisiune tv despre această situație.

„Numai despre pensia mea vorbesc. Deci numai despre această pensie, pentru că eu nu pot să merg într-o vacanță undeva, că mă ia la rost lumea, ce caut în vacanță, cum de îmi permit cu pensia de acum trei ani şi jumătate. Eu dacă mă duc și pun niște poze că am fost și eu în America, mi-am permis să fac și eu, să mă duc în America la prieteni, așa, să stau și eu la fiecare câteva zile. Mi-am permis să pun și eu poze să mă bucur cu prietenii', a spus artista la Antena Stars.

Maria Dragomiroiu: „Eu nu trăiesc din pensie”

Artista a continuat cu declarațiile și a explicat că nu trăiește din pensia lunară pe care o primește de la stat. Maria Dragomiroiu a vrut să le explice oamenilor că ea nu s-a plâns niciodată de pensia pe care o primește.

„Au văzut asta și îmi trimit pe Facebook, unde mă duc cu cei 1200 de lei pe care i-am luat acum, cu care am ieșit la pensie. Să vedem încotro o ia societatea și lumea asta, să îndreptăm necazurile mari. Nu problema pensiei mele, care a fost acum 3 ani jumătate, care oricum s-a mărit. Oricum este altceva oricum, iar eu nu din asta trăiesc eu muncesc și mulțumesc și mă rog la Dumnezeu să-mi dea putere și să muncesc. Si să mai fiu iubită de marele public și să mă solicite, că voi spune tot timpul prezent. A devenit o așa o boală pentru lume. Deci toată lumea a rămas blocată că Maria Dragomiroiu s-a plâns de pensie și când n-oi mai fi pe acest Pământ, o să se reia că Maria Dragomiroiu se plânge de pensiei. Lucru neadevărat!', a mai spus artista.

Maria Dragomiroiu are o carieră de succes

Maria Dragomiroiu are o carieră de succes și deseori este chemată la evenimente să întrețină atmosfera cu melodiile sale. Interpreta de muzică populară se simte o femeie împlinită și se bucură că are în continuare spectacole.  

De asta mă rog la Dumnezeu să-mi dea sănătate să pot să muncesc.Să fac ceea ce mi-e drag și nu sunt vorbele mele. Totul apare pe site-uri, cum pun o poză ceva, pe unde umblu. Îmi este și frică să mai pun ceva că mă judecă. Nu știu, deci îți stă mintea în loc! Tot timpul se apasă pe chestia asta, dar cum mi-am permis, vă apreciem. Dar cum v-ați permis cu pensia asta, cum că noi suntem și am muncit… toată lumea muncește foarte bine.Asta e, fiecare cu destinul lui. Eu nu m-am plâns niciodată și nici nu am de ce! Îi mulțumesc lui Dumnezeu, că am tot ce-mi trebuie.Cum încearcă să trăiască toată lumea, nici prea sus, nici în sărăcie!', a mai spus Maria Dragomiroiu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton