Adelina Pestrițu a făcut o schimbare de look, după trei ani. Ce coafură are acum: "I-am dat un aspect fresh"

 Raiciu Adriana
.

Adelina Pestrițu și-a făcut schimbare de look, după trei ani. Adelina Pestrițu a decis să adopte un look, după trei ani în care a optat pentru aceeași coafură. Vedeta a împărtășit mai multe imagini cu fanii ei, dar a scris și un mesaj despre alegerea făcută!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Adelina Pestrițu, schimbare de look, după trei ani. Adelina Pestrițu este extrem de activă pe rețelele sociale, de cele mai multe ori, vedeta își ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa. După ce în urmă cu doar câteva zile, aceasta a trecut prin momente dificile, după ce fiica ei a avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza unei pneumonii, acum a luat pe toată lumea prin surprindere cu imaginile postate.

adelina-pesstrituadelina-pesstritu

Mai exact, Adelina Pestrițu a decis să-și facă o schimbare de look, după trei ani în care a optat pentru aceeași frizură. Întregul proces a fost filmat, iar vedeta s-a arătat încântată de rezultat.

Citește și: „Viața își știe cu exactitate parcursul. Revin când…'. Adelina Pestrițu are probleme de sănătate și a ajuns de urgență la spital

Citește și: Cum arată casa în care locuiesc Adelina Pestrițu și Virgil Steblea. A ales decor negru și piese de mobilier atipice: „E așa cum…”

Citește și: Însărcinată în luna a cincea, Theo Rose a avut probleme de sănătate, pe scenă: „M-au stresat într-un hal…ceva mai rău de atât’

Citește și: Cu ce se ocupă Oreste Teodorescu, de când a renunțat la televiziune: „A trebuit să ne adaptăm’

Adelina Pestrițu a făcut o schimbare de look, după trei ani

Adelina Pestrițu a optat pentru un nou look, după trei ani de la ultima schimbare. De data aceasta, vedeta a decis să-și facă o tunosare tip Butterfly Haircut, una care este la mare modă anul acesta.

Pe lângă mesajul transmis, soția lui Virgil a postat și mai multe imagini, iar fanii au avut doar cuvinte frumoase.

„După 3 ani de la ultima mea schimbare de look, am decis că este momentul să facem o nouă tunsoare. De data aceasta am optat pentru Butterfly Haircut și este una dintre tunsorile anului 2023. Am păstrat lungimea și i-am dat un aspect fresh și actual. Este ușor de coafat și pe păr drept și bucle, iar bretonul poate fi purtat în mai multe moduri. Ce ziceți? Vă place ce a ieșit?', a scris Adelina, în dreptul imaginii cu noua ei tunsoare.

Fiica Adelinei Pestrițu a fost internată în spital

Adelina Pestrițu a trecut printr-o perioadă deosebit de dificilă, după ce fiica ei, Zeny, a avut probleme de sănătate la plămâni, care s-au agravat, iar micuța a rămas în spital vreme șapte zile.

După ce a fost examinată, am făcut radiografia pulmonară și pe radiografie s-au văzut plămânii destul de afectați, moment în care am intrat în panică, evident, și noi, părinții, și medicii, care au spus că trebuie internată. Am internat-o pe loc și vă repet că singurul simptom a fost tusea, la asta trebui să fiți extrem de atenți.

De fiecare dată când copilul tușește, trebuie neapărat ascultat, pentru că noi, părinții, nu suntem capabili să ne dăm seama că este vorba despre ceva grav. Pentru noi poate părea ceva simplu, o viroză, așa cum se întâmplă peste tot și mai ales în perioada asta, dar în interior poate fi vorba de ceva foarte grav. A fost nevoie și de oxigen, tratamentul a fost unul destul de serios, dar a dat roade repede, având în vedere că o astfel de problemă de sănătate poate dura destul de mult și poate avea complicații peste complicații’, a spus Adelina Pestrițu, pe pagina sa de Instagram.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton