Margherita de la Clejani continuă să șocheze! A fost surprinsă într-un copac, în miez de noapte... "Eu nu mai vreau să plec de aici"

 Oana Pantazi
.

După recentul accident de mașină pe care la produs și care a scos din nou la iveeală nenumăratele controverse produse de-a lungul timpului, Margherita a șocat din nou… de data aceasta urcându-se într-un copac, de unde a ținut un discurs halucinant.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După ce, la finele săptămânii trecute, Margherita de la Clejani a fost protagonista unui accident și, în urma testului antidrog, s-a stabilit că a consumat substanțe interzise, la scurt timp de la incident fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani nu pare să aibă niciun fel de remușcări și nici regrete… Mai mult, Margherita continuă să se dea în spectacol!

Citește și: Cântăreața Alya este în pragul disperării! Blocată departe de țară, din cauza pandemiei COVID-19, a ajuns femeie de serviciu ca să nu moară de foame: „Sunt praf emoţional!”

„Acum suntem în San Francisco, la un hotel absolut minunat”

Ieri, Margherita a ținut să-și șocheze din nou fanii de pe conturile de socializare, drept urmare s-a urcat într-un copac, filmată de un prieten, dialogul dintre cei doi fiind pe cât de ilar pe atât de halucinant…

Toată energia, toată energia copacului savurez pe deplin. Eu ador să stau tot timpul, permanent în copaci sau oriunde se poate cățăra. Cred că într-o altă viață am fost o maimuțică', a spus aceasta.

https://www.instagram.com/p/CAsjo85D-BM/

Citește și: Ce meserii a avut Cristi Borcea în cele 5 penitenciare în care a fost închis. S-a aflat și motivul pentru care judecătorii l-au eliberat condiționat!

Vreau să spui unde vei presta mâine cu…'. Mâine vom merge în Chicago și vom cânta acolo pentru toți românii noștri. Acum suntem în San Francisco, la un hotel absolut minunat. Eu nu mai vreau să plec de aici, vreau să stau aici în copac, pentru că mie-mi plac foarte mult copacii și iubesc natura'. Poți să te urci mai sus, te rog? Mai, mai, mai!' Daaa! Ador copacii, copacii sunt viață, sunt iubire. Și eu iubesc tot ce înseamnă natură, că e cea mai prețioasă. Și uite așa mă încarc eu pentru ziua de mâine, pentru că mâine vom avea o zi lungă'.

Ulterior, Margherita s-a blocat și a intrat în panică, în timp ce încerca să se cațere și mai sus în copac.

Vai, nu pot să mă mai dau jos!' Ușor, să nu râdem! Eu cred că în seara asta nu voi mai dormi în cameră, ci voi dormi aici, în copac. Știi, la început, oamenii dormeau în copaci, în scorbura lor? Știi, Alberto, asta, nu?' Normal. Stai și tu în scorbură, nu?', a încheiat Margherita halucinanta conversație.

images-8-2images-8-2

Fata bogată care iubește… Mafia

În pofida faptului că, în acest moment, este cercetată de poliție, Margherita pare că vrea cu tot dinadinsul să-i sfideze pe cei din jur, tânăra postând recent pe contul personal de socializare niște filmări care au stârnit indignarea tuturor.

https://www.instagram.com/p/CApzjfPj1zQ/

Bruneta a postat un nou clip cu ea, în care stă pe scaunul de lângă șofer, într-un autoturism… atât de relaxată, încât a scos picioarele pe geam! Mai mult, într-o altă filmare, tot în mașină, Margherita dansează lasciv, în timp ce în mână ține un pistol, dovadă că nu se sinchisește de faptul că are un dosar penal! Cât despre comentariile „Fata bogată' și „Dragoste pentru mafia', prin care și-a subtitrat filmările, și acestea sunt cât se poate de neinspirate…

https://www.instagram.com/p/CApv7P_jdTO/


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton