Anda Adam face bani și din piatră seacă! Cântăreața nu a sărăcit din cauza pandemiei COVID-19 pentru că a găsit alte surse de venit

 Dumba Gabriela
.

Anda Adam este unul dintre artiștii care nu s-au mulțumit doar cu scena și a căutat întotdeauna să aibă și alte surse de venit. Iar acum i-a prins foarte bine, având în vedere că pandemia COVID-19 a impus anularea concertelor și a petrecerilor private.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Anda Adam a profitat de notorietate și a încercat tot timpul să iasă din sfera muzicală, așa încât să-și rotunjească veniturile și din alte zone. Concertele, evenimentele private, participarea la diverse show-uri de televiziune i-au adus întotdeauna mulți bani, însă inspirația sa în afaceri iată că acum dă roade.

Pandemia COVID-19 a pus muzica pe pauză, așa că Andei îi vin bani din altă parte.

Astfel, și-a deschis un brand de haine, în urmă cu câțiva ani, dar și un salon de înfrumusețare, care i-au adus un profit frumos, cu multe zerouri, în euro.

Pentru cei care nu știu, artista este și designer. Recent, aceasta a lansat o colecție de costume de baie.

„Din fericire pentru mine, mi-am mai creat două afaceri în paralel cu muzica și în perioada asta nu am o problemă gravă cu veniturile, dar bineînteles, că se simte și la mine o scădere. Am un brand de costume de baie de lux și vânzările online în perioada asta merg foarte bine și livrez inclusiv extern.”, spunea Anda în urmă cu ceva timp.

Invitată în emisiunea 'Neatza cu Răzvan și Dani', Anda a recunoscut că faptul că activitatea ei profesională este pe tușă de aproape trei luni de zile și este o perioadă grea pentru artiști. Însă, Anda a mai găsit încă o sursă de venit: imobiliarele.

'Eu am avut noroc pentru că încă de anul trecut am început un alt prouect, în construcții. Construiesc niște duplex-uri de vânzare și momentan toată atenția mea este în zona aceea, pentru că este, deocamdată, o afacere care încă se mișcă. Deja am vândut două și suntem în discuții și pentru următoarele două. Ca reprofilare asta ar fi varianta alternativă', a spus Anda Adam în cadrul emisiunii prezentată de Răzvan și Dani. 

2-42-4

Într-un interviu pentru ciao.ro, Anda mărturisește că, pe durata pandemiei de coronavirus, timpul petrecut în casă, alături de familia sa, a fost unul plăcut. Artista povestește cum programul său zilnic era unul foarte bine pus la punct. Vedeta obișnuia să gătească, să facă sport, curățenie și mai ales filmări pentru vlog. Toate acestea alături de micuța sa. Cea mică pare să fi înțeles foarte bine care este situația, deși îi este dor de grădiniță.

Și-a lansat o colecție de tricouri 'Poate fata'

În 2018, după ce a participat la Exatlon, Anda Adam și-a lansat tricouri pe care scrie #PoateFata sau #PoateBăiatul, chiar în emisiunea pe care o prezenta la vremea aceea Victor Slav, fostul ei iubit.

Anda Adam i-a spus și lui Victor Slav să poarte un tricou. ‘Poți și tu să porți, nu mă supăr’, i-a spus artista fostului ei iubit. Prezentatorul TV i-a răspuns imediat: ‘Ce să port?! Deocamdată…’.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton