Margherita de la Clejani ar putea primi o pedeapsă mai mare, după ce a condus sub influența drogurilor. Solicitarea procurorilor

 Martin Lorena
.

Margherita de la Clejani va primi o pedeapsă mai mare, după ce a condus sub influența drogurilor. Vești rele pentru fiica Clejanilor! După ce a răsuflat ușurată crezând că va scăpa doar cu o amendă considerabilă, Margherita va trebui să ajungă din nou în fața instanței anul viitor. Procurorii au făcut apel la decizia inițială, considerând că pedeapsa inițială a fost una prea blândă pentru fapta pe care a comis-o.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Margherita de la Clejani trece prin momente dificile în această perioadă! Interpreta a fost judecată luna trecută, după ce în mai 2020 a produs un accident rutier, în timp ce era sub influența substanțelor interzise. Inițial, procurorii au decis să îi ofere o amendă considerabilă și să îi suspende dreptul de a conduce timp de un an de zile. Ulterior, aceștia au făcut apel la această decizie, considerând că fapta Margheritei necesită o pedeapsă mult mai dură.

Margherita-2Margherita-2

Aceasta a lovit mai multe mașini care erau parcate pe trotuar. Ba mai mult, după testul anti-drog, s-a depistat faptul că diva consumase un cocktail de substanțe interzise. La acea vreme, aceasta a declarat că l-a primit de la fostul său iubit.

Citește și: Margherita de la Clejani, condamnată penal după ce a condus sub influența drogurilor:„Interzis la volan!'

Citește și: Margherita și-a găsit magazinul de haine vandalizat:„Mă întreb oare de ce'

Citește și: Ana Maria Calița, adevărul despre Bendeac, la câțiva ani de când a câștigat iUmor:„Nici mama nu…'

Citește și: Jean Paler l-a ironizat pe Irinel Columbeanu:„El a avut bani și d-aia a avut femei'

Margherita de la Clejani va primi o pedeapsă mai mare, după ce a condus sub influența drogurilor

Margherita de la Clejani încă nu poate răsufla ușurată în ceea ce privește situația ei judiciară. Deși inițial primise o amendă considerabilă și i se suspendase permisul de conducere, acum procurorii au decis să facă apel la această decizie. Fiica Clejanilor a ajuns în acest punct deoarece a condus sub influența substanțelor interzise în luna mai a anului 2020.

Aceasta va afla ce se va întâmpla referitor la această situație abia în luna mai a anului 2022, potrivit WowBiz. Până atunci, diva în continuare nu are voie să se urce la volan!

Ce pedeapsă a primit inițial Margherita de la Clejani

Inițial, Margherita de la Clejani a fost condamnată penal și a primit o amendă în valoare de 16.000 de lei. În cazul în care vedeta nu achita integral suma, aceasta era nevoită să petreacă 200 de zile în închisoare.

„Condamnă pe inculpata MANOLE Myriam-Margareta la pedeapsa amenzii în cuantum de 16.000 lei, calculată prin înmulţirea unui număr de 200 zile-amendă, cu suma de 80 lei corespunzătoare unei zile-amendă, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe (fapta din 23.05.2020). Aplică inculpatei pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a conduce vehicule pentru care este necesar permis de conducere pe o perioadă de 1 an de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. Dispune obligarea inculpatei la plata sumei de 2.675,65 lei cu titlu de cheltuieli judiciare, din care suma de 2.375,65 lei aferentă urmăririi penale, suma de 100 lei aferentă fazei de cameră preliminare și suma de 200 lei aferentă fazei de judecată. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia inculpatei şi procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 03.11.2021′, a fost decizia instanței, potrivit SpyNews.

Fulgy, citat într-un dosar de tâlhărie

Se pare că Margherita nu este singura membră a familiei care are probleme considerabile cu autoritățile. Fratele ei, Fulgy, este citat mâine într-un dosar de tâlhărie, după ce a agresat un jurnalist.

În urmă cu câteva luni, o echipă de jurnaliști s-a prezentat în fața casei Clejanilor. Atunci, fiul cel mic, a hotărât să îl agreseze pe unul dintre aceștia și să îi ia telefonul. Bărbatul a sunat la 112, apoi a făcut o plângere penală împotriva lui Dan Manole (numele real al lui Fulgy). Artistul a fost audiat și reținut de poliție, iar în acest moment se află sub control judiciar.

Sursă foto: Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton