Ce i-au transmis Monica Gabor și Irina lui Irinel Columbeanu cu ocazia lansării primei cărți: „Îmi ține pumnii”

 Martin Lorena
.

Ce i-au transmis Monica Gabor și Irina lui Irinel Columbeanu cu ocazia lansării primei cărți. Astăzi este o zi extrem de importantă pentru Irinel Columbeanu. Afaceristul își lansează prima sa carte biografică din trilogia 'Istoriile unui vehement – Ipocrația'. Acesta a decis să scrie tot ce s-a întâmplat în viața lui, începând cu momentul nașterii și până în prezent. Cu această ocazie, Monica Gabor și Irina i-au transmis câteva cuvinte lui Irinel Columbeanu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu își lansează astăzi, 15 decembrie, prima sa carte din trilogia „Istoriile unui vehement – Ipocrația'. Acesta a decis să își relateze viața, începând cu momentul nașterii și până în zilele noastre. De la un asemenea eveniment nu puteau să lipsească persoanele importante din viața, așa că Irinel și-a invitat cei mai apropiați prieteni. Mai mult decât atât, Monica Gabor și fiica sa, Irina, i-au transmis cele mai sincere mesaje de susținere.

Irinel-Columbeanu-1-2Irinel-Columbeanu-1-2

La eveniment s-au prezentat mai multe persoane care au făcut parte din viața afaceristului. Printre acestea se numără și Romanița Iovan, dar și Brianna Caradja.

Citește și: Monica Gabor, geloasă pe Anna Lesko în timpul căsniciei cu Irinel Columbeanu!Cum și-a eliminat rivala din viața soțului ei

Citește și: Romanița Iovan, Anna Lesko sau Monica Gabor? Cu ce fostă parteneră s-ar împăca Irinel Columbeanu:a răspuns fără să stea pe gânduri

Citește și: Boala de care suferă Vlad Gherman:„Merg la mai mulți medici pentru mai multe păreri

Citește și: Ella de la Puterea Dragostei a fost curtată de un artist celebru din Turcia:„Mă invitase să…'

Ce i-au transmis Monica Gabor și Irina lui Irinel Columbeanu cu ocazia lansării primei cărți

Astăzi Irinel Columbeanu își lansează prima sa carte. Cu această ocazie, fosta lui soție, Monica Gabor, dar și fiica sa i-au transmis mesaje de susținere. Cele două nu au putut fi prezente la eveniment deoarece locuiesc în SUA.

Irina mi-a transmis dragostea ei, iar Monica faptul că îmi ține pumnii', a spus fostul milionar pentru FANATIK.

Ce foste iubite îi vor fi alături lui Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu a decis să invite la evenimentul de lansare mai multe nume mari care apar în cartea sa. Printre acestea se numără și două foste mari iubiri ale milionarului, Romanița Iovan și Brianna Caradja.

Romanița Iovan, prințesa Brianna Caradja, prințul Michel de Laufenburg, Cătălin Cățoiu (Țeavă) au confirmat. În general am considerat normal să invit (n.r. la lansarea cărții) prieteni care sunt și personaje în carte', a mai spus el pentru sursa citată.

Cartea, inspirată din viața reală

Cartea pe care omul de afaceri o lansează astăzi este inspirată 100% din viața reală. El a decis să vorbească despre cele mai importante momente din viața sa, începând cu momentul nașterii.

'Povestirea începe să il urmărească de la locul nașterii (1957, Ploiești), la București și în continuare, prin școlile absolvite și alte întâmplări conexe, derularea evenimentelor fiind relatată de vocea sa interioară', așa cum se arată în descrierea primei cărți, conform libris.ro.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton