Irina Margareta Nistor, totul despre iubirea interzisă cu un bărbat însurat: "Nu mi-aș fi dorit mai mult. Nu ar fi ținut. Ai rupt vraja, s-a terminat"

 Radulescu Ruxandra
.

Marea iubire a Irinei-Margareta Nistor a fost un bărbat însurat. Criticul de film Irina Margareta Nistor este unul dintre cei mai apreciați experți din zona cinematografiei, însă puține se cunosc despre viața ei personală. Invitată la emisiunea lui Denise Rifai „40 de întrebări”, Irina Margareta Nistor a făcut o dezvăluire absolut surprinzătoare despre marea iubire a vieții ei, care era un bărbat căsătorit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Marea iubire a Irinei-Margareta Nistor a fost un bărbat însurat. Irina Margareta Nistor și-a clădit un nume în lumea cinematografiei, ca unul dintre cei mai relevanți critici de film și traducători. Vedeta a avut o carieră impresionantă, însă a fost mereu discretă în ceea ce privește viața personală. Invitată la emisiunea lui Denise Rifai, Irina Margareta Nistor a vorbit despre o „iubire interzisă”, pe care a trăit-o cu un bărbat însurat vreme de șapte ani. Iată ce a dezvăluit criticul de film!

irina-margareta-nistor-scaled-1irina-margareta-nistor-scaled-1

Marea iubire a Irinei-Margareta Nistor a fost un bărbat însurat

Irina Margareta Nistor a făcut o mărturisire surprinzătoare despre bărbatul pe care îl consideră marea iubire a vieții ei. Margareta Nistor a dezvăluit la „40 de întrebări cu Denise Rifai” că a trăit o tulburătoare poveste de dragoste, vreme de șapte ani, cu un bărbat însurat.

Citește și: Irina Margareta Nistor, despre cel mai mare regret al său:Îmi doream un copil, dar…

Citește și:- Ce i-a reproșat Irina Margareta Nistor lui Anghel Damian, în privința serialului Clanul: „Nu îndrăznește nimeni să-ți spună, eu îmi asum'

Citește și: Romanița Iovan are un obiect de mobilier identic celui avut și de celebra Coco Chanel: „Atât de îndrăgostită sunt de ea, încât, atunci când mi-am mobilat casa…” / EXCLUSIV

Nu știu dacă neapărat doare. Tocmai asta este perfecțiunea, după părerea mea. Acum am dat 'Ghici cine vine la cină', filmul cu Katharine Hepburn și Spencer Tracy, iubirea lor a durat câțiva zeci de ani. A semănat, poate, mult cu a noastră, doar că erau două persoane publice. Atunci am înțeles și mai bine din privirile lor ce mare privilegiu este o iubire, chiar și o iubire interzisă. Ea așa a hotărât să nu meargă și nici el nu a hotărât să fie vreodată împreună, nu cred că doare, asta îi dă un 3D, pentru că e altfel față de celelalte, care pot fi mult mai banale. Când vezi atât de multe filme, așa cum am văzut eu, probabil că în scenariul vieții mele s-a strecurat și un personaj de genul acesta și mi l-am creat unul pozitiv. (n.r. Deci, nu v-ați dorit să fie niciodată mai mult?) Nu! N-ar fi ținut. Eu mă cunosc suficient de bine, crede-mă. Așa e mai bine, când e mister ține altfel. Nu rupi vraja niciodată. Ai rupt vraja, s-a terminat', a povestit Irina-Margareta Nistor.

Irina Margareta Nistor: „Am adăpostit niște deținuți nemți care nu au mai ajuns în gulag”

Irina Margareta Nistor a povestit despre casa copilăriei, o locuință spațioasă din zona Muncii, loc de care o leagă primele amintiri, dar și cele legate de momentele în care realiza dublaje de film. Familia Irinei Margareta Nistor a adăpostit niște deținuți nemți, care astfel nu au mai ajuns în gulag.

„Mi-am petrecut copilăria în casa în care stau și acum, cu bunicii și părinții. Fără frați, din fericire. Nu mi-am dorit frați niciodată, afecțiunea mamei nu voiam să o împart cu nimeni. Nici post mortem nu vreau. Aveam mulți vecini, băieți, deci am avut o copilărie ‘băiețoasă. Mergeam cu tata la patinoar, la cinema, și veneau mulți copii la mine în curte. La cinematograful ‘Munca, cum se numea atunci, am văzut ‘Câinele din Baskerville și m-am speriat tare.

O terorizam pe bunica de fiecare dată când era Paște sau Crăciun să facă cozonăcei, să duc la toată lumea. Pe vremuri așa făceai, un fel de schimb cu vecinii, duceai ceva și primeai ceva. Crăciunul era foarte frumos, cu colinde, mama cânta la pian. Mereu am reușit să ignorăm ce se întâmplă afară, lumea noastră era lumea noastră. Am o casă primitoare, mereu am avut musafiri, din 1939, de când s-a construit. Am avut și un subsol unde am adăpostit niște deținuți nemți care nu au mai ajuns în gulag', a dezvăluit Criticul de film pentru Fanatik.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton