Marcel Pavel a împlinit 63 de ani! Ce surpriză i-a pregătit familia: ”Eu m-am cam enervat...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Marcel Pavel a împlinit 63 de ani. Vedeta nu a dat o petrecere specială de ziua lui, cum făcea în alți ani. A primit o mulțime de telefoane de felicitare și de mesaje de la familie, prieteni și mai ales de la fani. Pe la prânz, artistul a avut parte de o surpriză de proporții! Află cu cine s-a trezit Marcel Pavel de ziua lui la ușă și ce i-a cumpărat fetiței sale de Moș Nicolae!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marcel Pavel a primit o mulțime de urări de ziua lui de naștere. Nu avea în plan să dea o petrecere, dar s-a trezit la ușă cu jumătate din neam. Cu toții erau încărcați cu tot felul de bucate, sarmale și băutură. Artistului nu i-a venit să creadă! De Moș Nicolae i-a cumpărat fetițai sale, Iuvenalia Ioana, de 9 ani, mai multe hăinuțe. Într-un interviu pentru viva.ro, Marcel Pavel a povestit cum s-a trezit cu musafirii la ușă și de ce nu mai vrea păpuși, fetița lui!

46495306_1990122664377685_1648274732987973632_n46495306_1990122664377685_1648274732987973632_n

Citește și: Ce părere are Paula Seling despre Delia, Andra și Marcel Pavel:„Mie mi se pare că…'

Citește și: La ce eveniment important a cântat Marcel Pavel, în Franța:”A fost unul din producătorii muzicali ai Larei Fabian…”

Citește și: Olguța Berbec, noi detalii despre procesul cu Niculina Stoican, după ce a dat-o în judecată:„În momentul interogatoriului, a recunoscut că a furat' / EXCLUSIV

Citește și: În ce își investește Cătălin Botezatu banii și cât a valorat primul premiu din cariera lui:„În general, ceasurile sunt cele mai scumpe. Depășesc…' / EXCLUSIV

Marcel Pavel a împlinit 63 de ani!

Marcel Pavel a împlinit vârsta de 63 de ani cu doar două zile înainte de Moș Nicolae, pe data de 4 decembrie. Și pentru că a avut o activitate intensă în ultima vreme, artistul nu a dat o petrecere specială de ziua lui de naștere, cum făcea altădată. Cu toate acestea, artistul a avut parte de o surpriză de proporții. S-a trezit la ușă cu musafiri care au venit încărcați cu bucate de tot felul, printre care și sarmale.

'Am vrut să stau liniștit de ziua mea, acasă, cu soția și cu copiii. Și m-am trezit cu Petre Năstase și cu soția lui la ușă cu soți. Aveam ceva de discutat și a zis că vine pe la mine. Fiind ziua mea, a venit cu cadouri. Soția mea a pregătit ceva pentru musafiri, dar era prea puțin și atunci el a zis să comandăm. Să vă spun drept, eu m-am cam enervat!', a declarat Marcel Pavel, pentru viva.ro.

Interpretului nici nu-i trecea prin cap ce urma să se întâmple. S-a bucurat enorm, când și-a dat seama ce se întâmplă.

'Peste o oră a venit și surpriza: m-am trezit cu toate neamurile la ușa mea, cu Gina, cu finii mei… Jumătate de neam era acasă la mine, fără ca eu să știu ceva. Nu mă așteptam! Ce era să fac? Am intrat în joc. Am ciocnit un pahar cu ei. Au venit cu mâncăruri, cu sarmale de la Câmpulung și cu tot felul de alte preparate, dar și cu băuturi. A fost foarte frumos!', a declarat Marcel Pavel pentru viva.ro.

Marcel Pavel este Moș Nicolae pentru toată familia

Marcel Pavel este Moș Nicolae pentru toată familia sa. Prima care a primit cadourile este fetița lui, Iuvenalia Ioana, în vârstă de 9 ani și jumătate. Puștoaica doarme cu păpuși, dar nu își mai dorește altele, așa încât a preferat niște hăinuțe, toate alese numai de ea. ARtistul spune că mai are de pus cadouri și în alte ghete mai mari, pentru ceilalți membri ai familiei.

'Fetița mea, Iuvenalia a primit haine de la Moș Nicolae, pe care și le-a ales ea. Ea doarme cu păpușile pe care le are de acum 5 ani. Le pune în ordine seara și nu doarme fără ele. Dar acum, nu mai vrea păpuși, pentru că a crescut și e mare', a mai declarat Marcel Pavel.

Întrebat dacă primește ceva de la Moș Nicolae, interpretul spune râzând, că el nu mai primește, dimpotrivă, i se fură ghetele.

'Și pe ceilalți ai casei trebuie să îi încalț probabil, cu ceva. Au numere cam mare la încălțăminte, intră cam multe în ele. Se oare că eu eu nu primesc, mie chiar mi le fură, ghetele…', a conchis artistul, râzând.

Marcel Pavel nu este cununat religios cu soția lui, Violeta

Marcel Pavel și soția lui, Violeta trăiesc o frumoasă poveste de dragoste ce a rezistat timpului. Sunt împreună de 30 de ani și au o familie minunată. Cu toate acestea, celebrul interpret nu este cununat religios cu soția lui, Violeta Șmîșleaeva. Partenera sa de viață este balerină de profesie și a urcat pe scenă la Teatrul Balșoi din Moscova înainte să se mute în România.

Artistul este cu Violeta din anul 1992, dar cu acte în anul 1996. Spune că la baza relației lor stă încrederea și respectul. Au împreună trei copii: doi băieți, Richard și Sasha, și o fetiță, Iuvenalia Ioana. Fetița a împlinit 9 ani în vara, pe data de 1 iunie. Ea este răsfățata și 'șefa' familiei. Copiii lui Marcel au moștenit veleitățile artistice de la el și de al soția lui. Băieții au urmat școli de muzică, iar fata artistului ia lecții de pian și de balet.

Întrebat care este secretul căsniciei lor, Marcel Pavel a mărturisit cum au reușit să reziste împreună aproape trei decenii și să se înțeleagă atât de bine, artistul a răspuns:

„Nu ştiu dacă este neapărat un secret, însă este vorba în primul rând despre respect reciproc şi despre încredere reciprocă, pentru că, dacă ele dispar, mi-e suficient de clar că nu va mai rezista acea căsnicie. Atunci când sunt divergențe, este important ca unul dintre ei să mai cedeze, iar în cazul nostru, cum soția mea e mai înțeleaptă (zâmbește), în general cedează ea', a spus Marcel Pavel pentru VIVA!

Foto: Facebook / arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton