"Am divorțat în același loc. Eram hotărât să nu mă mai căsătoresc". Cum a început povestea de dragoste dintre Dan Chișu și Alina Chivulescu

 Radulescu Ruxandra
.

Dan Chișu trăiește o dragoste ca-n filme alături de soția sa, actrița Alina Chivulescu. Regizorul și actuala parteneră sunt căsătoriți de patru ani, însă niciunul dintre ei nu a fost, inițial, adeptul căsniciei. Destinul a făcut ca cei doi să se cunoască în timp ce se aflau în plin proces de divorț de foștii parteneri. Chișu și Alina se cunosc de peste 30 de ani, iar povestea lor de iubire este demnă de un adevărat roman.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dan Chișu trăiește o dragoste ca-n filme, alături de actrița Alina Chivulescu, de care îl leagă o prietenie de peste trei decenii, care în timp a evoluat într-un mariaj armonios. După ce prima lui căsnicie s-a încheiat în divorț, Dan Chișu și-a jurat că nu se va mai însura niciodată.

dan-chisu-alina-chivulescu-2dan-chisu-alina-chivulescu-2

Cum a început povestea de dragoste dintre Dan Chișu și Alina Chivulescu

Alina Chivulescu trecuse, de asemenea, printr-o separare care a făcut-o să se dezică de ideea unei căsătorii. Din fericire, cei doi s-au întâlnit chiar în locul unde au semnat actele de divorț. Acel moment a marcat începutul unie prietenii apropiate, care, în timp, s-a transformat într-o frumoasă poveste de dragoste.

Citește și: Alina Chivulescu vorbește în premieră despre căsnicia cu Dan Chișu: 'Nu aș putea spune în cuvinte ceea ce simt'

Citește și: Manuela Hărăbor nu mai e supărată pe Dan Chișu că nu și-a recunoscut copilul: „L-am iertat de mult”

Citește și: În ce își investește Cătălin Botezatu banii și cât a valorat primul premiu din cariera lui: „În general, ceasurile sunt cele mai scumpe. Depășesc…' / EXCLUSIV

Citește și: Theo Rose se confruntă cu probleme în sarcină: 'Am fost pe perfuzii, mi-a fost rău'

Eram hotărât să nu mă căsătoresc niciodată. O cunoșteam pe Alina, ne știam… Paradoxal, la premiera de la «Selfie» (n.red. – în 2014, ambii au jucat în peliculă), nu a mai venit Mihaela, era plecată la Monte Carlo, iar cei de acolo mi-au zis să stau lângă Chivuleasca. Ne-am întâlnit cu mulți ani înainte la avocatul unde venisem eu să-mi recunoască divorțul din Franța, iar ea era pentru actele de la divorțul ei. Am divorțat în același loc', a dezvăluit Dan Chișu emisiunea lui Marius Tucă.

Dan Chișu trăiește o dragoste ca-n filme: „Ne-am căsătorit și suntem fericiți”

Dan Chișu a menționat că Alina Chivulescu i-a spus încă de la început că nu mai are de gând să se căsătorească vreodată. Sentimentele dintre ei au fost însă mai puternice. Viziunea comună asupra vieții, conexiunea specială dintre ei, i-a ajutat să construiască o relație trainică.

„Când ne-am împrietenit, ieșeam foarte des, iar Alina mi-a zis: «E o relație mișto, îmi place, dar vezi că eu nu mai vreau să mă căsătoresc niciodată!». «Foarte bine. Și eu la fel!», i-am răspuns. Și ce fac minus cu minus? Ne-am căsătorit și suntem fericiți. Dar suntem conștienți că în oricare alt moment, dacă am fi încercat, nu am fi reușit.„, a mai adăugat Dan Chișu în show-ul lui Marius Tucă.

Dan Chișu dezvăluie momentul când s-a îndrăgostit de Alina Chivulescu

Chișu a mai mai mărturisit că deși se cunosc de peste 30 de ani, sentimentele dintre ei au început să se înfiripe abia în 2014. În prezent, cei doi sunt căsătoriți de patru ani.

Înțelepciunea mea, mai mică, a ei, mai mare, nu mai e slalomul printre defectele celuilalt. Noi ne înțelegem atât de bine de parcă ne-am cunoaște de-o viață. Cu toate că ne știm de vreo 30 și ceva de ani, fără să se fi întâmplat nimic până acum opt. Au scris niște ziare: «Vai, s-a reluat relația…». Nu e adevărat, nu am avut niciodată o relație, ne-am cunoscut, eu am admirat-o, atât, până în 2014″, a mai explicat Dan Chișu.

sursa FOTO: Instagram/ Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton