Marc Anthony s-a căsătorit cu Nadia Ferreira. Fosta Miss Universe Paraguay are doar 23 de ani

 Dumba Gabriela
.

Marc Anthony s-a căsătorit cu Nadia Ferreira, Miss Universe Paraguay, care are doar 23 de ani. Aceasta este a patra căsnicie pentru muzicianul de 54 de ani, fostul soț al lui Jennifer Lopez. Nunta lui Marc Anthony cu Nadia Ferreira a avut loc în weekend, în Miami, la opt luni de la logodnă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Sâmbătă, 28 ianuarie, Marc Anthony s-a căsătorit cu Nadia Ferreira, care este cu 31 de ani mai tânără decât el. Fosta concurentă la Miss Universe 2021 are doar 23 de ani, însă iată că vârsta nu a fost un impediment în relația lor și s-au logodit la doar trei luni de când s-au cunoscut. Nadia Ferreira nu este singurul manechin cu care a fost însurat Marc Anthony.

328131579_869652630920857_8597946554531830666_n328131579_869652630920857_8597946554531830666_n

Marc Anthony s-a căsătorit cu Nadia Ferreira

La nunta care a avut loc la Muzeul de Artă Perez din Miami au participat numeroase staruri. Maluma, David Beckham și Romeo Santos, Salma Hayek, Lin Manuel Miranda și Luis Fonsi s-au aflat pe lista invitaților.

La nuntă nu au venit gemenii pe care artistul îi are cu Jennifer Lopez, Emme și Max, în vârstă de 14 ani, aceștia au fost surprinși în ziua respectivă alături de Ben Affleck. În schimb au fost prezenți cei doi fii ai lui Marc Anthony din căsnicia cu Dayanara Torres, Cristian și Ryan.

Citește și:Cine este Carina Veghiu, care a primit Golden Buzz de la Andi Moisescu la Românii au talent. Are 11 ani

Citește și:Matei Dima, alias BRomania, a semnat acord de recunoaștere a vinovăției, după ce a condus sub influența alcoolului și a drogurilor, în 2021. Ce amendă uriașă are de plătit

Citește și„Eram super căzut, îmi vâjâia capul, am crezut că rămân mort acolo’. Cătălin Scărlătescu a avut nevoie de îngrijiri medicale, la America Express

David Beckham, cavaler de onoare la nunta lui Marc Anthony cu Nadia Ferreira

Nadia a purtat o rochie de mireasă semnată Galia Lahav, cu „o trenă lungă și voluminoasă', potrivit revistei Hola!. Marc a optat pentru un costum Christian Dior.

Cavaleri de onoare au fost David Beckham și Carlos Slim.

În luna mai a anului trecut, muzicianul, în vârstă de 53 de ani, și fosta concurentă la Miss Univers, în vârstă de 23 de ani, și-au anunțat logodna. Împărtășind o fotografie a inelului ei cu diamant într-un Story, pe Instagram, Ferreira a scris: „Petrecere de logodnă.

Marc Anthony este la a patra căsătorie

Fostul soț al lui Jennifer Lopez se află deja la a patra căsnicie.

Timp de 4 ani, Marc Anthony a fost căsătorit cu Dayanara Torres, tot o fostă Miss Universe, în perioada 2000-2004. Cei doi au împreună doi băieți, Cristian (21 de ani) şi Ryan (18 ani).

Cea de-a doua lui soție a fost Jennifer Lopez, cu care a fost căsătorit timp de 10 ani, din anul 2004 până în 2014. Din căsnicia lor au venit pe lume gemenii Max şi Emme (14 ani).

După divorțul de Jennifer Lopez, Marc Anthony s-a căsătorit cu modelul Shannon De Lima, iar mariajul lor a durat până în anul 2017.

De asemnea, Marc Anthony mai are doi copii – Ariana, 28 de ani, și Chase, 26 de ani – din relația cu Debbie Rosado.

Zvonurile despre relația cu Nadia Ferreira au apărut la începutul anului 2022, după ce au fost surprinși într-o escapadă romantică în Mexic. Artistul a oficializat relația cu fosta concurentă la Miss Universe în 2021, la câteva luni după concurs și tot atunci au anunțat și logodna.

foto: Instagram Nadia Ferreira

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton