Mara Bănica a răbufnit după ce s-a zvonit că a murit. Ce a făcut jurnalista, ulterior: “Familia se poate șoca pe viață”

 Lupescu Anca
.

Jurnalista Mara Bănică este în centrul unui nou scandal, după ce pe internet au circulat zvonuri false, conform cărora ar fi murit. Invitată la Antena 1, Mara Bănică s-a arătat enervată la culme de știrile false care au reapărut în spațiul public.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Jurnalista a mărturisit că este o situație deranjantă și că apropiații ei s-au speriat când au văzut titlurile false, motiv pentru a izbucnit în direct.

Ea le-a transmis un mesaj celor care au lansat aceste știri, asta și pentru că jurnalista a fost contactată de prieteni și apropiați care au vrut să se asigure că totul este în ordine cu ea.

Prezentatoarea Acces Direct a făcut un apel public și le-a transmis tuturor că Mara Bănică este în regulă și se află în afara oricărui pericol și că fanii ei nu trebuie să își facă griji în privința stării jurnalistei. În plus, Mara Bănică a declarat că își dorește să nu mai apară astfel de știri în viitor.

'Sună prietenii pe la mama, e un moment foarte neplăcut. Aș vrea măcar ca în lunile astea cu R să nu mă omoare, nu e în regulă.', a spus Mara Bănică.

„Eu pot înțelege că titlurile din ziare atrag clickuri, iar clickurile înseamnă bani. Dar să publici o știre cu titlul „Mara Bănică a murit”, în condițiile în care nu doar că nu este adevărat, dar mai am și o familie care se poate șoca pe viață de la o asemenea chestiune, mi se pare ceva strigător la cer. Îl anunț pe calea asta pe inconștientul care a promovat o astfel de știre falsă (nu i dau numele, l-ar costă mult să i fac eu publicitate), îl anunț, deci, că prin avocata mea Ionela Vasile, atât eu cât și membrii familiei mele am depus plângeri penale. Acum ani de zile mi am promis că niciodată nu voi da în judecată un coleg de presă, dar deja mi se pare mult, mult prea mult”, a scris Mara Bănică pe pagina de Facebook, în urmă cu câteva luni, când au început zvonurile.

Mara Bănică și fiul ei au fost bolnavi de COVID-19

Mara Bănică a confirmat că atât ea, cât și fiul ei au fost depistați pozitiv cu Covid-19. Dezvăluitea uimitoare a avut loc pe contul de Instagram al vedetei și la aproximativ 3 luni distanță de la momentul infectării.

mara-banica-422553mara-banica-422553

Motivul pentru care a ales să facă publică, acum, toată această este modul în care opinia publică a reacționat în momentul în care alte persoane din televiziune au contactat virusul. Mara acuză societatea românească pentru modul în care pandemia a evoluat.

Vedeta a mai mărturisit și că a avut simtopme, iar acestea au fost destul de neplăcute, dar, în principal, a durut-o cel mai tare faptul că fiul ei a fost și el infectat.

Citește și: Mihaela Rădulescu spune adevărul despre relația cu Felix Baumgartner, după șase ani de iubire: „Am stat foarte mult despărțiți’

Citește și: Angelina Jolie și Brad Pitt, război total pentru cei șase copii. Actrița își dorește custodia deplină

Citește și: Prințul William și Kate Middleton, marii absenți de la masa de Crăciun! De ce a luat Regina această decizie radicală

Citește și: Anchetă în Argentina, după moartea lui Diego Maradona. Medicul personal al fotbalistului ar putea fi acuzat de omor prin imprudență

„Încă mai există oameni care nu cred în existența virusului SarsCov2. Încă mai există oameni care sunt de părere că persoanele publice din România au primit zeci de mii de euro pentru a se declara bolnavi.'

 „Mi se pare că va fi din ce în ce mai rar să găsim în generațiile ce vor urmă un minim de nivel cultural. Suntem analfabeți funcționali într un mare procent. Ca să nu mai zic că noi, românii, oricum suntem șmecheri. Poate de aia ieșim asimptomatici pe străzi, fără să ne pese că i putem ucide pe alții.

Am avut boală asta în luna iulie. Și eu și copilul meu. Am ales să tac tocmai pentru că oamenii cunoscuți erau acuzați că primesc bani pentru a se declara bolnavi. A fost greu, foarte greu, am zăcut aproape o săptămână, am avut dureri înfiorătoare de cap, de mușchi, de oase.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton