Doliu la Casa Regală britanică! Veste dureroasă pentru Prințul Harry: "A murit subit, dar pașnic"

 Oana Pantazi
.

Înainte de a se încheia anul, Prințul Harry a mai primit o veste tristă! Lady Celia Vestey, nașa Ducelui de Cambridge, s-a stins din viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Aflat în Statele Unite după ce el și Meghan Markle au renunțat la statutul de mebri seniori ai Familiei Regale britanice, Prințul Harry a primit de peste ocean o veste foarte tristă. Nașa lui, Lady Celia Vestey, a încetat din viață la vârsta de 71 de ani. Decesul, confirmat de familie, a fost anunțat ulterior în ziarul Daily Telegraph, unde se menționează că „a murit subit, dar pașnic”, sâmbătă, 29 noiembrie 2020.

Nașa Prințului Harry era prietenă cu Regina

Conform tradiției regale, care permite mai multe rânduri de nași, Lady Celia Vestey a fost una dintre cei șase părinți spirituali ai Prințului Harry, aleși de prințul Charles și Prințesa Diana pentru botezul mezinului lor, în 1984. Lady Celia a avut o relație apropiată cu Elisabeta a II-a, cu atât mai mult cu cât împărțeau o pasiune comună – dragostea comună pentru cai.

Lady Celia făcea parte din anturajul Reginei, alături de soțul ei, Lordul Samuel Vestey. Lordul Samuel a servit ca Maestru al Calului la Casa Regală din 1999 până în 2018, el fiind numit și „Lord-in-waiting' permanent al monarhului, în luna august a anului trecut.

Citește și: Mihaela Rădulescu spune adevărul despre relația cu Felix Baumgartner, după șase ani de iubire: „Am stat foarte mult despărțiți”

Citește și: Gestul surprizător făcut de George Burcea, cu ocazia onomasticii Andreei Bălan. Detaliul neobservat până acum în fotografii

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă, bătuți cu bestialitate! Care a fost motivul conflictului: „Era să-l omoare”

Citește și: Anchetă în Argentina, după moartea lui Diego Maradona. Medicul personal al fotbalistului ar putea fi acuzat de omor prin imprudență

Un an furtunos pentru Prințul Harry și Meghan Markle

Prințul Harry și Meghan Markle au avut un an dificil, după ce au decis să părăsească Marea Britanie, odată ce s-au despărțit de familie, alegând mai întâi să se mute în Canada și mai apoi în Statele Unite. Cei doi s-au luptat cu paparazzii, cu tabloidele, pe care le-au adus în fața instanței, dar și cu pandemia, însă au avut, pe de altă parte, și realizări pe plan personal.

Au semnat un contract foarte avantajos cu Netflix, iar biografia lor, un best-seller, a văzut lumina tiparului. Din păcate, faptul că au fost dezvăluite detalii din intimitatea Familiei Regale a fost foarte deranjant pentru tatăl, fratele și bunica lui Harry…

lady-celia-reginalady-celia-regina

Din nefericire, celebrul cuplu a trăit anul acesta și un eveniment traumatizant – Meghan Markle a suferit un avort spontan în luna iulie a acestui an, pierdere despre care a povestit abia de curând.

După ce i-am schimbat scutecul (fiului ei, Archie – n.red), am simțit o crampă extrem de dureroasă. Am căzut pe podea cu el în brațe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne menține pe amândoi calmi, tonul vesel era într-un contrast puternic cu sentimentul meu că ceva nu era în regulă.

Știam, în timp ce îmi strângeam primul copil născut, că îl pierd al doilea. Câteva ore mai târziu, eram pe un pat de spital, ținându-mă de soțul meu. A pierde un copil înseamnă a purta o durere aproape insuportabilă, trăită de mulți, dar dicutată prea puțin„, a dezvăluit Meghan Markle.

Foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton